Naar hoofdinhoud

Kies een land om de inhoud te bekijken die specifiek is voor uw geografische locatie en taal

cadac-ico-dienstenpas

Post-Processor Development

De post-processor is de ‘vertaler’ die freesbanen vanuit de CAM-applicatie omzet in machine specifieke code. CAM-software gebruikt de geometrie van het CAD-model en converteert dit naar G-code. De CAM-software analyseert het CAD-model, bepaalt welke tooling / gereedschappen te gebruiken en welke gereedschapsbanen moeten worden gevolgd door de machine om te produceren voor de vereiste features.

Daarom vereist de CAM-software een machine specifieke post processor die de exacte g-code omzet naar de code die kan worden gestuurd naar de CNC-machine. Dat is in de regel maatwerk, alhoewel de door ons geleverde CAM-software al voor een aantal CNC-machines post-pro’s out-of-the-box worden meegeleverd. Wilt u zorgeloos fabriceren met uw CNC-machines? Laat de ontwikkeling van postprocessoren over aan onze experts!

 • Zorgeloos fabriceren
 • Betrouwbaar productiemiddel

Gecertificeerde post-processoren voor uw CNC-machines

De CAM-experts van onze Digital Fabrication divisie stellen samen met u de eisen op ontwikkelen op basis daarvan een post processor, als er nog geen passende post-pro beschikbaar is voor de aan te sturen machine.

Deze post processor wordt bij u op locatie getest en waar nodig direct door ons CAM-Team aangepast. Heeft de postprocessor alle tests succesvol doorlopen? Dan is deze gecertificeerd om in te zetten als betrouwbaar productiemiddel.

 

Veel voorkomende werkzaamheden

 • Opbouwen van nieuwe postprocessor

  Gebaseerd op de al dan niet aanwezige standaard post processoren bouwen we een nieuwe post processor opbouwen volledig naar wens met voorbeeld code.

 • Foutopsporing in bestaande code

  Afhankelijk van een bepaalde bewerkingscyclus wordt de code ongewenst uitgegeven, verkeerde koeling gekozen, verkeerd nulpunt opgeroepen, de programmanaam in een ander format geschreven etc. Die fouten kunnen wij er voor u uithalen!

 • Wijzigen van bestaande code

  Ook voor kleine wijzigingen kunt u bij ons terecht, denk aan oproep van gereedschap, veilige positionering, (optionele) stop toevoegen, etc.

 • Complexe wijzigingen

  Complexe wijzigingen doorvoeren? Geen enkel probleem! Denk aan toevoegen nieuwe cycli zoals meten met meettaster, rotatie, berekeningen van positie, etc.

Post-Processor Development

Laat de ontwikkeling van de post-processor voor uw CNC-machines over aan onze experts

Maak een afspraak

Persoonlijke uitleg over de Post-Processor Development?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 322 33

Kies een locatie

Europa

Wereld