Naar hoofdinhoud
cadac-ico-dienstenpas

PLM Consultancy

Door product lifecycle management (PLM) te integreren in uw werkprocessen krijgt u en de rest van uw organisatie controle over iedere fase van de levenscyclus van uw product. Een PLM-systeem vervult twee belangrijke functies, enerzijds verzamelt het alle informatie over een product en anderzijds fungeert het als communicatiesysteem tussen marketing, engineering, productie en support.

Product lifecycle management is een complex proces en bestaat uit meer dan enkel software. De juiste kennis en ervaring is een vereiste voor een succesvolle integratie. Werkt uw organisatie nog niet met een PLM-proces of werkt uw PLM-proces nog niet optimaal? Maak dan kennis met een van onze PLM-consultants.

  • Boek betere resultaten
  • Verhoog klanttevredenheid
  • Minder tijdverlies

Wanneer u uw PLM-systeem succesvol implementeert, uw organisatie voorziet van de juiste kennis en de nodige middelen, boekt u betere resultaten, verhoogt u de klanttevredenheid en verliest u minder tijd. Ongeacht of u nog in de startblokken staat of al gevorderd bent met product lifecycle management, bij Cadac kunt u terecht.

Benieuwd wat een PLM-consultant van Cadac voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

PLM Consultancy

Ontdek de voordelen van een succesvolle PLM-implementatie.

Maak een afspraak

Persoonlijke uitleg over PLM Consultancy?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Kies een locatie

Europa

Wereld