Naar hoofdinhoud
cadac group logo

PLM Consultancy

Door product lifecycle management (PLM) te integreren in uw werkprocessen krijgt u en de rest van uw organisatie controle over iedere fase van de levenscyclus van uw product. Een PLM-systeem vervult twee belangrijke functies, enerzijds verzamelt het alle informatie over een product en anderzijds fungeert het als communicatiesysteem tussen marketing, engineering, productie en support.

Product lifecycle management is een complex proces en bestaat uit meer dan enkel software. De juiste kennis en ervaring is een vereiste voor een succesvolle integratie. Werkt uw organisatie nog niet met een PLM-proces of werkt uw PLM-proces nog niet optimaal? Maak dan kennis met een van onze PLM-consultants.

  • Boek betere resultaten
  • Verhoog klanttevredenheid
  • Minder tijdverlies

Wanneer u uw PLM-systeem succesvol implementeert, uw organisatie voorziet van de juiste kennis en de nodige middelen, boekt u betere resultaten, verhoogt u de klanttevredenheid en verliest u minder tijd. Ongeacht of u nog in de startblokken staat of al gevorderd bent met product lifecycle management, bij Cadac kunt u terecht.

Benieuwd wat een PLM-consultant van Cadac voor uw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

PLM Consultancy

Ontdek de voordelen van een succesvolle PLM-implementatie.

Maak een afspraak

Persoonlijke uitleg over PLM Consultancy?

We kijken samen naar de beste oplossing.

Bel +31 88 9322 333

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld