Naar hoofdinhoud
icon-transoft-solutions-suite

Derden

ParkCAD

Vanaf €79,17 p/m

Ingenieurs, architecten en vastgoedontwikkelaars gebruiken de geavanceerde functies en meegeleverde parkeerstandaards van ParkCAD in combinatie met de CAD software om binnen een paar minuten meerdere parkeerplaatsen te ontwerpen. Daarvoor zijn geen langdradige herberekeningen en herontwerpen nodig: de parkeerruimte wordt optimaal benut binnen de ingestelde limieten. Parkeerplanning wordt een fluitje van een cent met realtimetellingen van parkeerplekken en parkeergarages, berekeningen van kwantitatieve aftrek en krachtige rapportagefuncties.

Type licentie
p/m
p/m
Looptijd
Beste prijs
p/m

Log in om ParkCAD toe te voegen aan uw contract.

Productomschrijving en trial ParkCAD

ParkCAD biedt vele mogelijkheden

 • Berekenen maximale parkeercapaciteit o.b.v. beschikbare ruimte
 • Snel verschillende parkeerscenario's te testen
 • Opslaan, beheren, bijwerken en ophalen meerdere ontwerpiteraties om verschillende parkeeronderzoeken, voorstellen en vereisten voor LEED-certificatie te evalueren
 • Creëer en simuleer voertuigen met onafhankelijk gestuurde trailers (inclusief krabsturing voor ondersteunde types)
 • Productieverhogend werken
 • Eenvoudig in gebruik
 • Naadloze integratie met Autodesk Civil 3D, AutoCAD Map, AutoCAD en Autodesk AEC Collection
 • Integratie met Bentley MicroStation V8i, CONNECT
 • Integratie met BricsCAD (Pro en Platinum) V17 – V20
 • Volledige ondersteuning voor 64-bit besturingssystemen
 • Werkstation: Compatibel met Windows 7, 8 en 10
 • Netwerk: Compatibel met Windows Server 2012, 2016, 2019

Parkeernormen
ParkCAD werkt met nationale parkeernormen van Nederland, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Noorwegen, Spanje, Servië, Zweden, Zwitserland, Zuid-Afrika, Australië en Nieuw-Zeeland.

Altijd up to date met Maintenance Assurance Program (MAP)

De software wordt geleverd als abonnementslicentie en is inclusief het Maintenance Assurance Program (MAP). Met het MAP heeft u o.a. recht op software upgrades, helpdeskondersteuning en houdt uw voertuigbibliotheken up to date. De abonnementslicentie inclusief MAP wordt u aangeboden voor het 1e jaar. Hierna wordt het abonnement automatisch met 1 jaar verlengd.

Voor onderhoud en ondersteuning van deze software gelden de daarbij behorende voorwaarden vermeld in de software license agreement.

Trial

Wilt u deze krachtige oplossing zelf gratis beleven?

Trial aanvraag

Media ParkCAD

Totaal €950,- Incl. Standaardkorting €0,- Voor de (excl. BTW)

Profiteer van de voordelen van Cadac Wallet. of u gratis aan bij Mijn Cadac.

Informatie over de Cadac Wallet

Digitale portemonnee voor al uw aankopen bij Cadac

Als klant van Cadac spaart u tegoed in uw Cadac Wallet bij elke aankoop van software, trainingen, experts en diensten. Met dit tegoed kunt u korting krijgen op uw volgende aankoop. Ook is het mogelijk om tegoed te kopen en dit op een later moment te gebruiken voor een bestelling via de website van Cadac.

U vindt uw gespaarde en aangekochte tegoed in uw persoonlijke Cadac Wallet onder Mijn Cadac. 

Sparen voor korting

U spaart automatisch bij iedere aankoop van Autodesk-software, Cadac-software, experts, diensten en trainingen op de website van Cadac. Bij het plaatsen van uw bestelling ziet u direct hoeveel euro u spaart in uw Cadac Wallet. De hoogte van het gespaarde tegoed hangt af van de hoogte van uw bestelling. Hoe meer u bestelt, hoe meer u spaart!

Prepaid

U kunt tegoed kopen voor uw Cadac Wallet en dit gebruiken voor toekomstige bestellingen, oftewel prepaid. Dit is bijvoorbeeld handig als u een vooraf gereserveerd budget heeft of als u vooraf support wilt inkopen. Onder Mijn Cadac kunt u te allen tijde tegoed kopen en uw saldo inzien. Dit tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. 

Betalen met uw Cadac Wallet

Het gespaarde tegoed in uw Cadac Wallet kunt u inzetten op Cadac-software, diensten, experts en trainingen. Gespaarde korting is een jaar geldig en dit wordt telkens met een jaar verlengd als u binnen dit jaar extra tegoed spaart of aankoopt.

Uw prepaid tegoed is onbeperkt geldig en kunt u op al onze producten inzetten. Tijdens het afrekenen selecteert u eenvoudig uw Cadac Wallet om tegoed te verzilveren. Let op: alleen uw prepaid tegoed kunt u inzetten op Autodesk-software.

Kies een locatie

Europa

Wereld