Cadac. Enabling digital.

Is uw organisatie klaar om ontwerp, realisatie en gebruik volledig te digitaliseren? Onze experts helpen.

Neem contact op

Cadac. Enabling digital.

De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen. We stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

Als een van de meest gerespecteerde resellers van Autodesk-producten ter wereld willen we dat u alles uit de toepassingen van Autodesk kunt halen. Daarom ontwikkelen we zelf krachtige BIM-, Product Data Management- en op Microsoft SharePoint gebaseerde Engineering Collaboration-oplossingen. Dit doen we met behulp van onze add-on productsuites: Cadac Organice Suite, Cadac NXTdim Suite, Cadac TheModus Suite, Cadac Modules Suite en gerelateerde applicaties.

Lees meer

We vertalen uw doelen in een gestructureerd en beheersbaar proces.

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding Jan Baggen
multidiscipliniar.jpg

Gespecialiseerde business units die uw markt kennen

Onze experts begrijpen wat u nodig heeft voor digitalisering van uw belangrijkste design-, maak- en gebruiksprocessen. Wij richten ons specifiek op zes industrieën:

Al onze oplossingen komen voort uit uw ambities. Ze vormen de basis voor de roadmap of digitale agenda waarmee uw organisatie straks ook nog het verschil kan maken. We helpen u ook die agenda  te realiseren. Dat doen we volgens een helder en beheersbaar stappenplan. Onze beproefde en betrouwbare best practices zorgen voor snelle en soepele implementaties.

Naast branchespecifieke kennis zijn we in staat betaalbare en betrouwbare softwareoplossingen te leveren door onze uitstekende positie als Autodesk Platinum Partner. Het maakt ons concurrerend in prijs, en gemak door onze baanbrekende Cadac Store. We voegen vooral waarde toe in de vernieuwende toepassingen en aanvullende software oplossingen die we zelf ontwikkelen op basis van Microsoft Azure en SharePoint.

We voegen 32 jaar ervaring toe aan uw projecten

Werk samen met een van de grootste leveranciers van Autodesk in Europa. Met ruim dertig jaar ervaring bij het optimaliseren van al uw processen die met digitale ontwerpinformatie in aanraking komen. In die jaren hebben we duizenden oplossingen ontwikkeld waarmee bedrijven net als u, nog efficiënter gaan ontwerpen, maken en gebruiken.

Onze consultants en engineers zijn allemaal ervaren in uw industrie. Die ervaring vertaalt zich in krachtige, klantspecifieke en betaalbare oplossingen. Waarbij we goed nadenken hoe elke oplossing past in het digitale landschap dat nodig is om uw doelen te bereiken. Maar waarbij we ook uw doelen nastreven op de meest efficiënte manier. Waardoor u faalrisico en kosten minimaliseert.

aanpak.jpg
wij-richten-ons-op.jpg

Wij richten ons op wat u nodig heeft

Bij Cadac Group zijn we bijzonder trots op onze klantgerichte instelling; bij alle oplossingen die we ontwikkelen, richten we ons specifiek op wat u nodig heeft. We gebruiken onze ruime ervaring in het implementeren van oplossingen voor organisaties in de industrieën waarin wij actief zijn om 'Best of Breed'-systemen te creëren die efficiëntie van projecten maximaliseert.

Wij bieden diverse diensten voor grote internationale klanten, waaronder:

 • Architectuur, Bouw en Installatietechniek
  Mourik Groot-Ammers, BAM Techniek, Dura Vermeer, BAM Utiliteitsbouw, Mombarg Beton, Louis Scheepers, and Van der Sluis Technische Bedrijven.
   
 • Machine- en Apparatenbouw
  Damen Dredging Equipment, Hytrans Systems, Stork Food & Dairy Systems, Howden Thomassen Compressors, De Boer Structures, and Fontijne Grotnes.
   
 • Procestechniek, Energie en Maritiem
  Teck, Koniambo Nickel SAS, ABB, Visser & Smit Hanab, Vosta LMG, and Actemium.
Lees onze klant cases

Wij onderhouden strategische partnerschappen

Onze dynamische, strategische partnerschappen maken onze oplossingen nog krachtiger. Momenteel zijn we partner van de volgende belangrijke technologische koplopers:

 • Autodesk: Platinum Partner
  Wij werken al meer dan 30 jaar samen met deze Amerikaanse wereldleider in 3D-ontwerpsoftware voor onder andere engineering in de bouw, werktuigbouw en civiele infrastructuur. Als Platinum Partner moeten we altijd een 9 of 10 scoren op klanttevredenheid. Wij streven dan ook naar een uitstekende dienstverlening. We zijn als eerste Autodesk Platinum Partner benoemd in de Benelux, een van de weinige Autodesk-partners in Europa en een van de beste twintig Autodesk-partners wereldwijd.
   
 • Microsoft: Gold Partner
  Als Microsoft-partner helpen we u te bouwen op gedegen technische en bedrijfskundige kennis. We hebben een specifieke op Microsoft gebaseerde applicatie die heel anders is dan wat onze concurrenten kunnen bieden. Onze op het Microsoft SharePoint-platform gebaseerde Cadac Organice Suite is een van de enige out-of-the-box SharePoint-oplossingen. Hiermee is het creëren, beheren en delen van digitale bestanden in uw complexe projecten efficiënter dan ooit.
partnerschap.jpg
dun-bradstreet.png

Wij zijn een sterk en gezond bedrijf

De D&B Rating van Dun & Bradstreet is wereldwijd al jarenlang erkend als de toonaangevende voorspellende indicator om bedrijfsrisico’s te evalueren en al in een vroegtijdig stadium te waarschuwen in geval van mogelijke liquiditeitsproblemen. D&B beoordeelt ons als een fiscaal zeer sterk, solide en solvabel bedrijf.

D&B Risico-indicator = 2
Op een schaal van 1 tot 4 is ons kredietrisico dus minimaal.

D&B Rating = 2A
Minder dan 5% van vergelijkbare bedrijven in Nederland scoort even goed.

D&B Faillissementsscore = 77
Dit is aanzienlijk sterker dan het gemiddelde in onze branche.

Lees meer over onze D&B rating

Onze kerncijfers

Een overzicht van onze belangrijkste cijfers

Enabling digital Jan Baggen - CEO

Onze visie

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. De experts van Cadac helpen u deze digitale transformatie te omarmen. Het is dan ook onze visie om met gedreven experts, excellente producten en diensten invulling geven aan uw digitale agenda.

Uw ontwerpprocessen zijn complex dus goede software is een must

Wij geloven in de producten van Autodesk en Microsoft SharePoint. Op basis van deze toonaangevende oplossingen en meer dan 30 jaar ervaring in uw industrie, optimaliseren we uw designprocessen om te komen tot nog betere digitale ontwerpen. En tot een nog efficiënter documentbeheer.

enabling-digital-1.jpg

Leading Je zorgt dat je altijd in charge bent

Onze cultuur maakt het verschil

Trusthworthy, committed, smart & leading. Die termen vatten goed samen wat ons Cadac maakt. U kunt op ons rekenen, we zijn betrouwbaar en eerlijk. We gaan vol voor gezamenlijk succes met u, onze klant. We weten wat er speelt aan ontwikkelingen en hoe u daar maximaal van profiteert. En tot slot proberen we niet alleen u te helpen bij groei. Maar bepalen we ook graag zelf voor een deel de koers in de markt.

CAM innovaties in ons Cadac Lab

De opkomst van nieuwe ontwerptechnieken (CAD) vraagt om nieuwe productiemethoden (CAM). Met ons Digital Fabrication team kunnen wij u als geen ander helpen CAD en CAM te verbinden en deze nieuwe ontwerp- en productiemethoden binnen uw productontwikkelingsproces toe te passen.

In het Cadac Lab beschikken we over state-of-the-art apparatuur zoals een 3d scanner, 3D printer, CNC-machine en robotarm. Met thema’s Robotics, Additive Manufacturing, Quality Control, Generative Design en Industry 4.0 slaan we de brug tussen CAD en CAM.

Cadac Channel #01: Het lab

jan-baggen-1986.jpg

Meer dan 30 jaar ondernemerschap

Cadac Group begon als CAD Advies Centrum in 1986. Oprichter Jan Baggen was toen 20 en studeerde bouwkunde aan Zuyd Hogeschool in Heerlen.

Hij won in 1998 op 32-jarige leeftijd (nu nog altijd een van de jongste winnaars ooit) een Manager van het Jaar award. Terecht, want onder zijn leiding groeide het bedrijf uit tot de huidige internationaal georiënteerde organisatie met vestigingen in Europa, de Verenigde Staten en Australië. Met een jaaromzet van circa 30 miljoen euro. Jan Baggen woont met zijn vrouw en drie kinderen nog altijd vlakbij de hoofdvestiging in Heerlen.

NedGraphics marktleider in digitale geo-informatie in Nederland

In 2007 werd NedGraphics overgenomen door Cadac Group. Hiermee werd Cadac Group de grootste aanbieder van digitale ontwerpsoftware van Autodesk in de Benelux.

NedGraphics is meer dan 30 jaar marktleider in digitale geo-informatie en helpt veel Nederlandse gemeenten en andere overheden bij het inrichten van ons landschap. Ook gebruiken veel marktpartijen die te maken hebben met wet- en regelgeving de digitale oplossingen van NedGraphics.

Lees meer over NedGraphics
nedgraphics-vianen.jpg

Cadac oplossingen Cadac oplossingen

We ontwikkelen software oplossingen voor het creëren, beheren en delen van digitale ontwerpinformatie. Dit doen in zeer nauwe samenwerking met onze gebruikers.

Onze productsuites

Cadac Organice Suite

Met onze Cadac Organice Suite wordt samenwerken aan (multidisciplinaire) projecten eenvoudiger dan ooit.

 • Tijdwinst & standaardisatie
 • Betere uitwisseling van juiste data en documenten binnen een project
Lees meer

Cadac TheModus Suite

TheModus Suite biedt u perfecte oplossingen voor het optimaal creëren, documenteren, rapporteren en analyseren van BIM-modellen.

 • Tijdwinst & standaardisatie
 • Automatiseer tijdrovende & repeterende taken
Lees meer

Cadac NXTdim Suite

Zorg voor tijdwinst, meer productiviteit en minder fouten in de tekenkamer met de Cadac NXTdim Suite. Als Autodesk Platinum Partner hebben wij alle kennis in huis om de beste designsoftware te voorzien van ideale tools om uw engineering proces te optimaliseren.

 • Tijdwinst & standaardisatie
 • Automatiseer tijdrovende & repeterende taken
Lees meer

Cadac Modules Suite

Cadac Modules Suite is een revolutionaire oplossing voor bouwkunde en werktuigbouwkunde.

 • Minimaliseer faalkosten
 • Altijd helder inzicht in de orderstatus
 • Efficiënt werkproces met minder kans op fouten
 • In de cloud
 • Productinformatie en documentatie eenvoudig genereren en beheren
Lees meer

Maatschappelijk verantwoord automatiseren

We richten ons in alle activiteiten op een efficiënter ontwerpproces voor uw industrie. Zo dragen we bij aan een sneller en efficiënter bouwproces. Met minder verspilling en respect voor sociale en ecologische gevolgen. We zien Maatschappelijk Verantwoord Automatiseren als een proces en niet als einddoel. Maar vooral zien we duurzaam ondernemen als integraal onderdeel van onze bedrijfsvoering. Waarbij we verder gaan dan de wettelijke verplichting. We richten ons binnen het MVA op drie pijlers.

Lees meer

Bij ons Landgoed Kunderhorst planten we ca. 3 hectare nieuw groen. Genoeg om de CO2 uitstoot van ons volledige wagenpark te compenseren.

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding Jan Baggen

Drie pijlers voor een duurzamer beleid

Duurzaam in oplossingen

Duurzaam in oplossingen

Duurzaam in bedrijfsvoering

Duurzaam in bedrijfsvoering

Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

wind-turbines.jpg

Duurzaam in oplossingen

Met onze industrie-oplossingen en Cadac Organice Suite hebben we sterke troeven in handen waarmee ontwerp- en bouwprocessen efficiënter en met minder faalkosten en verspilling verlopen.

Dat is niet alleen economisch voordelig, het is ook duurzamer. Project betrokkenen hoeven dankzij deze oplossingen minder vaak fysiek bij elkaar te komen en het papierverbruik daalt drastisch.

Duurzaam in bedrijfsvoering

Als organisatie zijn we dagelijks bezig onze ecologische voetafdruk steeds kleiner te maken. Door bijvoorbeeld papier-, gas- en energieverbruik in onze kantoren en de te reizen kilometers door personeel te beperken. Zo heeft zusteronderneming Landgoed Kunderhorst BV nabij ons hoofdkantoor in Heerlen op initiatief van Cadac Group 20 hectare land omgevormd tot landgoed en voorzien van 3 hectare nieuw groen. Genoeg ter volledige compensatie van de CO2-uitstoot van ons wagenpark!

kunderhorst.jpg
weltania.jpg

Maatschappelijk betrokken

Het voelt goed een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving. Wij doen dit door lokale initiatieven en goede doelen zoals Warchild, WNF, Kika en het Liliane Fonds te ondersteunen. Ook eigen initiatieven staan hoog op onze agenda. Zoals kosteloze trainingen en gastcolleges voor studenten.

Daarnaast organiseren we BIM en Digital Prototyping events waarmee we bewustwording creëren over hoe deze concepten kunnen leiden tot minder bouw- en faalkosten en materiaalverspilling.

Onze organisatie

Officers

 • Jan Baggen

  Jan Baggen

  Chief Executive Officer

  Cadac Group Holding

 • Paul Smeets

  Paul Smeets

  Chief Technology Officer

  Cadac Group Holding

 • Astrid van de Sande

  Astrid van de Sande

  Chief Financial Officer

  Cadac Group Holding

 • John Limpens

  John Limpens

  Chief Procurement Officer

  Cadac Group Holding

Board

 • F.J.A.M. Pistorius RA

  F.J.A.M. Pistorius RA

  Chairman of the Board

  Cadac Group Holding

 • Drs. Th. M.A.J. Verhagen

  Drs. Th. M.A.J. Verhagen

  Member of the Board

  Cadac Group Holding

 • Daan A.J. Kersten

  Daan A.J. Kersten

  Member of the Board

  Cadac Group Holding

Directors

 • Richard Goossens

  Richard Goossens

  Algemeen Directeur

  NedGraphics

 • Mark Bouten

  Mark Bouten

  General Sales Director

  Cadac Group Holding

 • Gert-Jan de Kieviet

  Gert-Jan de Kieviet

  Sales Director

  Cadac Group EMEA

 • Armand Pinkaarts

  Armand Pinkaarts

  Managing Director Cadac Creators

  Cadac Group Professional Resources

Product Managers

 • Leon Campsteijn

  Leon Campsteijn

  Product Manager

  Machine- en apparatenbouw

 • Pim Saarloos

  Pim Saarloos

  Product Manager

  Machine- en apparatenbouw

 • Bjorn Ramaekers

  Bjorn Ramaekers

  Product Manager

  Architectuur, bouw en installatietechniek

 • Olaf Stöter

  Olaf Stöter

  Product Manager

  Cadac Group ISV

Autodesk Platinum Partner

U kiest met de software van Autodesk voor topproducten. Met Cadac Group kiest u voor de eerste en voorlopig enige Platinum Partner van Autodesk in de Benelux en één van de twintig beste partners van Autodesk wereldwijd, van wie slechts een tiental in Europa. Dit partnership is mede gebaseerd op het oordeel van u als klant. Klanttevredenheid monitoren we dan ook continu, want uw feedback zorgt dat wij onze service kunnen blijven verbeteren om u nog beter van dienst te zijn.

 • Advanced Construction

  Wij zijn door Autodesk geaccrediteerd voor de Autodesk Advanced Construction Specialisatie. Dit betekent dat wij u optimaal ondersteunen bij het implementeren van BIM-processen en de beste bouwkundige en installatietechnische oplossingen bieden.

 • Advanced MEP

  Als eerste Autodesk Platinum Partner in de Benelux zijn we als Cadac Group door Autodesk geaccrediteerd voor de Autodesk Advanced MEP Specialization.

 • Building

  Als Building Specialized Partner kunnen we u als klant optimaal ondersteunen bij het opzetten en implementeren van hun BIM workflow.

 • Civil Infrastructure

  Als Autodesk Civil Infrastructure Specialized Partner kunnen we u als klant optimaal ondersteunen bij het implementeren van Infrastructure Engineering en BIM in uw ontwerpprocessen.

 • Process & Power

  Als Autodesk Process & Power Specialized Partner bieden wij u als klant de beste ondersteuning bij het implementeren van plant design in uw ontwerpprocessen.

 • Product Design & Manufacturing

  Als Product Design & Manufacturing Specialized Partner kunnen we u als klant optimaal ondersteunen bij het implementeren van Digital Prototyping in uw ontwerpprocessen.

 • Product Life Cycle Management (PLM)

  Als Product Life Cycle Management (PLM) Specialized Autodesk partner bieden we bij Cadac Group een betaalbare en eenvoudig te implementeren PLM oplossing.

 • Autodesk Authorized Training Center

  De certificering van Training@Cadac als Autodesk Authorised Training Center betekent we bij Cadac Group Autodesk trainingen en cursussen verzorgen van de hoogste kwaliteit.

 • Autodesk Authorized Developer

  Cadac Group is geautoriseerd voor het ontwikkelen van oplossingen op basis van Autodesk software.

 • Autodesk Authorized Certification Center

  Training@Cadac is Autodesk Authorized Certification Center. Hierdoor kunt u bij ons diverse Autodesk examens afleggen om de officiële Autodesk certificering te verkrijgen.

Microsoft Gold Partner

U kunt met Cadac Group bouwen op gedegen technische en bedrijfskundige kennis. We zijn niet voor niets Microsoft Partner met diverse Gold en Silver Competenties.

 • Application & Development

  Met de Microsoft Application and Development Gold Competentie laten we zien dat we expertise hebben op het gebied van ontwikkelen en leveren van innovatieve toepassingen op de Microsoft platforms.

 • Collaboration & Content

  De Microsoft Collaboration and Content Gold Competentie toont aan dat we sterk zijn in het ontwikkelen van oplossingen op basis van Microsoft SharePoint. We implementeren en ondersteunen. u beheert uw content efficiënter dan ooit.

 • Learning

  Als Microsoft Partner voor Learning Solutions onderscheiden we ons van andere trainingsinstituten. Cadac Group biedt dan ook een uitgebreid aanbod Microsoft trainingen.

 • Cloud Accelerate

  Deze accreditatie is een erkenning van onze kennis en ervaring met cloud computing en implementaties van oplossingen gebaseerd op cloud diensten van Microsoft. Als Cadac Group zijn we een van de weinige Cloud Accelerate partners in Nedederland.

Lid van Brainport Industries

Vertrouw op een partner met toegang tot een uniek netwerk met meer dan 100 High Tech toeleveranciers in Nederland.

Overige partners

Profiteer van bewezen ervaring

U kunt vertrouwen op 25 jaar relevante ervaring in het creëren, beherenen delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van hetbeheren van het proces en het delen van documenten.

 

 

Lees meer

Wij hebben onze successen volledig te danken aan alle klanten die ons hun vertrouwen hebben geschonken en natuurlijk ook door de betrokken inzet van onze medewerkers.

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding Jan Baggen

Andere belangrijke gebeurtenissen

 • Cadac Group Australia officieel Autodesk Partner.

 • Cadac Group Americas officieel Autodesk Partner.
 • Aankoop energiezuinig wagenpark.
 • Aankoop landgoed Kunderhorst.
 • Officiële opening Cadac Campus in Vianen.
 • Overname NPQ CAD Solutions.

 • Overname NedGraphics.

 • Cadac (Cad Advies Centrum) werd opgericht.

Wij streven naar perfectie

Beter service dankzij uw feedback
Om ons op alle gebieden te blijven verbeteren en structureel feedback van klanten te ontvangen over onze diensten en service, is onderzoek naar klanttevredenheid gestandaardiseerd en geprofessionaliseerd. De feedback geeft ons de gelegenheid om beter te weten wat onze relaties belangrijk vinden, om hen vervolgens nog beter van dienst te kunnen zijn.

Topkwaliteit
Ook Autodesk meet wereldwijd de mate van klanttevredenheid bij Autodesk Partners. Als resultaat van de hoge waarderingen via deze enquêtes is Cadac Group als enige Autodesk Partner in de Benelux in mei 2013 gepromoveerd tot Autodesk Platinum Partner. Dit betekent dat wij op het hoogste niveau topkwaliteit leveren.

Lees meer

Bij Cadac Group staan klanttevredenheid, kwaliteit en service hoog in het vaandel. Iedere dag streven wij ernaar onze service & dienstverlening te optimaliseren en waar nodig aan te passen aan de wensen van onze klanten.

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding Jan Baggen
Klantentevredenheid_2019-08_470x302px_Tevredenheid.png (3)

99% tevreden met onze service

Ook als Autodesk Platinum Partner blijven wij streven naar perfectie. Deze sterke focus op het bereiken van een hoger niveau van klanttevredenheid werpt dan ook zijn vruchten af.

Uit de klanttevredenheidsonderzoeken van Autodesk tussen mei 2019 en augustus 2019, bleek dat 99% van de ondervraagde klanten tevreden is met onze service. 24% beoordeelde ons op diverse gebieden met zevens of achten en 75% zelfs uitsluitend met negens en tienen!

Excellente Altr Score

De Altr Score (Average Likelihood To Recommend) is een krachtige indicator om aan te geven hoe klanten onze diensten waarderen. Deze score, van 0 t/m 10, geeft weer in welke mate klanten onze producten en diensten aanbevelen aan anderen.

Cadac Group heeft zich een score van minimaal 8,5 als doel gesteld en behaalde n.a.v. de onderzoeken tussen mei 2019 en augustus 2019 een score van maar liefst 8,9. Een prestatie die ruim boven het gemiddelde in de Benelux, Noord-Europa en EMEA ligt. Daarnaast is ook de response rate uitzonderlijk hoog in vergelijking met deze gebieden, ofwel onze klanten zijn eerder geneigd om ons te beoordelen dan andere Autodesk partners in deze regio’s.

alt-respons-2016

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?