Procestechniek, Energie en Maritiem

Enabling digital voor Procestechniek, Energie & Maritiem

Neem contact op Aanmelden nieuwsbrief
autodesk-white.png microsoft-white.png

Krijg meer controle over elke fase van de levenscyclus van uw assets

De digitalisering binnen de procestechniek, energie en maritiem
De digitalisering heeft een enorme invloed achtergelaten op de manier van werken binnen de procestechniek, energie en maritiem sector. De digitale wereld blijft transformeren en biedt steeds meer mogelijkheden. Als u dagelijks bezig bent met uiterst complexe on- en offshore engineeringsprojecten is het essentieel dat u beschikt over gestandaardiseerde, betrouwbare en efficiënte ontwerp- en beheeroplossingen voor uw industrie. Onze oplossingen ondersteunen u in uw dagelijkse werkzaamheden en helpen kosten te verlagen en projecten sneller en efficiënter uit te voeren. Wij staan klaar met onze expertise en oplossingen om u te helpen optimaal gebruik te maken van software in uw werkprocessen. Enabling digital, dat is waar wij voor staan. 

De digitale oplossing voor uw organisatie
Wij bieden toonaangevende oplossingen om multidisciplinaire engineering projecten optimaal te ondersteunen. Of het nu gaat om proces engineering, ontwerp van leidingen, elektrische-, mechanische- of structurele projecten, onze oplossingen ondersteunen uw engineers op de best mogelijke manier. Daarnaast bieden we innovatieve software waarmee u engineering informatie deelt in een centrale omgeving, waardoor zowel interne als externe tekenaars wereldwijd toegang krijgen tot de juiste projectinformatie. 

Lees meer

Wij staan klaar om u te helpen optimaal gebruik te maken van software in uw werkprocessen

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding Jan Baggen

Onze oplossingen voor uw industrie

Consistentie in elke fase van uw engineeringsproces is essentieel. De implicaties in vervolgfases of binnen een andere engineeringsdiscipline zijn groot. Onze engineering collaboration software en document management software stimuleren verregaande integratie van de complete engineeringscyclus. Zo werken u en uw partners beter samen, met minder faalkosten.

Onze visie op het ontwerpproces in de Procestechniek, Energie en Maritiem

Bij Cadac Group geloven we niet in monolithische oplossingen die erg complex en moeilijk te beheren zijn. Wij geloven wél in best-of-breed oplossingen, want door onze toonaangevende engineering oplossingen te combineren in een losgekoppeld, maar geïntegreerd systeem krijgt elke gebruiker de beste gebruikerservaring.

Wij leveren u toonaangevende, op Autodesk gebaseerde oplossingen voor het creëren van uw projectinformatie. Deze informatie vormt immers de basis voor de complete levenscyclus van uw assets. Daarnaast bieden we met Autodesk Vault en de door ons ontwikkelde Cadac Organice Suite unieke oplossingen voor het delen en beheren van projectinformatie binnen uw industrie. U werkt hierdoor meer geïntegreerd en daardoor nog efficiënter.

asset-operations-support.jpg

Onze aanpak om uw engineeringsprojecten te optimaliseren

Kennis maken en kennis delen

Kennis maken en kennis delen

U maakt kennis met ons en wij delen onze kennis met u. Als u zaken met ons wilt doen, moet dit natuurlijk klikken.

Startup-fase

Startup-fase

Gezamenlijk bekijken we welke oplossingen het best aansluiten op uw doelen.

Initiatiefase

Initiatiefase

We brengen het totale project, de mijlpalen en werkwijze helder in kaart.

Implementatiefase

Implementatiefase

We gaan in duidelijke stappen naar een effectieve implementatie van uw oplossing.

Onderhouds- en supportfase

Onderhouds- en supportfase

Het proces staat. Nu zorgen we gezamenlijk voor het efficiënt beheren en onderhouden van de oplossing.

Meer over onze aanpak

Thema's in de Procestechniek, Energie en Maritiem

Blijf op de hoogte van alle thema's in uw industrie

Meer thema's

Voer uw projecten sneller en efficiënter uit

De markt heeft een duidelijke behoefte; het sneller en beter uitvoeren van projecten, tegen lagere kosten. Hoe kunt u het beste op deze behoefte inspelen? U wilt besluiten nemen op basis van correcte en up-to-date informatie, maar tegelijkertijd is deze informatie versnipperd over verschillende partners en afdelingen. Wij bieden oplossingen voor deze zaken en helpen u om deze in de praktijk te brengen.

Onze oplossingen brengen tal van mogelijkheden met zich mee, maar uw engineering landschap moet hier wel op voorbereid zijn. Informatie wordt nog te veel op zogenaamde ‘eilanden’ opgeslagen en niet gedeeld met partners of andere disciplines. Met hoogwaardige informatie wordt slecht omgegaan, doordat het bijvoorbeeld uitgeprint wordt, zodat er veel manueel werk verricht moet worden voor deze informatie bruikbaar is voor andere partijen; beschikbaarheid is iets anders dan bruikbaarheid.

ppm-offshore-booreiland.jpg
teck-mining.jpg

Krijg betere resultaten met minder kosten

Door informatie werkelijk te delen tijdens het gehele engineering- en productieproces wordt een omgeving gecreëerd waarin iedere partij zeker is van de juiste informatie en besluiten sneller en beter gemaakt worden. Veranderingen worden sneller doorgevoerd, fouten eerder onderkend en de algehele kwaliteit wordt verhoogd.

Onze experts bij Cadac Group spreken uw taal en begrijpen hoe u denkt. We ondersteunen u bij de organisatie van consistente informatiestromen. Daarmee slaat u een enorme efficiëntieslag, want we kijken verder dan één fase in het project of engineeringsdiscipline. Wij helpen u uw processen stap voor stap te verbeteren met onze best practices die gebaseerd zijn op ruim 30 jaar ervaring.

Haal alles uit uw engineeringsontwerp met de Cadac Organice Suite

De Cadac Organice Suite bestaat uit oplossingen waarmee u ideaal kunt samenwerken in complexe, kapitaalintensieve engineeringsprojecten. Deze suite combineert alle benodigde software om uw digitale ontwerpinformatie van projecten voor de Procestechniek, Energie en Maritiem te creëren, beheren en delen.

De Cadac Organice Suite is ontwikkeld voor grote complexe projecten, zoals het bouwen van boorplatforms, grote industriële installaties en schepen. Het principe van een geïntegreerde aanpak met een consistente informatiestroom staat in onze aanpak centraal. De Cadac Organice Suite zorgt voor een hoge mate van betrouwbaarheid op het gebied van veiligheid, versiebeheer, review cyclus, traceerbaarheid, beschikbaarheid én biedt de mogelijkheid betrouwbare audits uit te voeren. De software oplossingen zijn bij uitstek geschikt voor grotere projecten en werken perfect samen met de Autodesk producten uit de Autodesk Plant Design Suite.

Meer over de Cadac Organice Suite
organice.jpg

Meer softwareoplossingen voor uw industrie

Maak uw digitale ontwerpen nog sneller en efficiënter met de meest geavanceerde software.

AutoCAD Electrical

Met AutoCAD Electrical ontwerpt u elektrotechnische, hydraulische en pneumatische aansturingen sneller dan ooit tevoren.

 • Ontwerp sneller en efficiënter
 • Digital Prototyping
Lees meer

Typical Manager

Met de koppeling tussen Typical Manager en Autodesk software creëert, beheert en deelt u uw ontwerpinformatie van technische ontwerpprocessen sneller, efficiënter en beter dan ooit.

 • Tijdwinst
 • Automatiseer tijdrovende & repeterende taken
Lees meer

Cadac Organice Suite

Met onze Cadac Organice Suite wordt samenwerken aan (multidisciplinaire) projecten eenvoudiger dan ooit.

 • Tijdwinst & standaardisatie
 • Betere uitwisseling van juiste data en documenten binnen een project
Lees meer

Organice DCS

Beheer en deel engineering documenten in complexe projectomgevingen.

 • Eenvoudig plannen en opleveren van deliverables
 • Versnel het review proces
Lees meer

Organice Vault

PDM/EDM eenvoudig en snel te realiseren met behulp van Autodesk Vault en Microsoft SharePoint.

 • Ontwerpdata altijd up-to-date
 • Tijdwinst
Lees meer

Architecture, Engineering & Construction Collection

Met de Architecture, Engineering & Construction Collection van Autodesk heeft u alle CAD en BIM tools in huis voor modellering, visualisatie en documentatie, in één kostenbesparende oplossing.

 • Minimaliseer faalkosten
 • Tijdwinst
Lees meer

Vault

Dankzij Autodesk Vault is het organiseren en beheren van uw engineering gegevens een stuk eenvoudiger. U krijgt u weer de volledige controle, zoekt en vindt uw ontwerpgegevens in no-time.

 • Tijdwinst & standaardisatie
 • Beter samenwerken
Lees meer

AutoCAD Plant 3D

Teken en modelleer procesinstallaties, P&ID's en complexe leidingwerken in 3D.

 • Tijdwinst
 • Digital Prototyping
Lees meer

Gerelateerde cases

Bekijk een selectie van onze projecten in de Procestechniek, Energie en Maritieme industrie.

Meer cases

Gerelateerd nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws voor Procestechniek, Energie en Maritiem

 • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

 • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

 • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Meer nieuws

Gerelateerde thema's

Bekijk wat er speelt in uw markt

Meer thema's

Wilt u persoonlijk advies of meer informatie?

Stel een vraag Maak een afspraak

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?