Cadac Group ontvangt wederom Platinum Club Award

Uitgereikt in Las Vegas

06 maart 2017

Stel een vraag

Wederom zijn we er zeer trots op om deel te mogen uitmaken van de Autodesk Platinum Club. Als best verkopende reseller op het gebied van nieuwe subscriptions zijn wij voor deze award geselecteerd.

cadac-group-autodesk-platinum-club-award.jpg

V.l.n.r. Ernst-Jan Huijbers (General Sales Director MFG / PP&M, Cadac Group), Walter Dopplmair (Director EMEA Channel Sales, Autodesk), Jeroen Leeuw (Sales Director AEC, Cadac Group), Dirk van Loenen (Sales Manager, NedGraphics), Bert Assen (E-Commerce Sales Director, Cadac Group).

Platinum Club

De Worldwide Channel Sales Platinum Club is een programma om de best presterende resellers van Autodesk-producten in een aantal verschillende categorieën te belonen. Autodesk is begaan met haar resellers en beloont ondernemingen die de uitdagingen in het programma aangaan en haar top-performers met deze prestigieuze award.

Award uitreiking in Vegas

De award werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse Autodesk One Team Conference in Las Vegas. Dit is hét jaarlijkse Autodesk event met ca. 2.000 Autodesk Partners.

We zijn er zeer trots op om wederom de Autodesk Platinum Club Award te winnen. We danken onze klanten voor het vertrouwen dat ze ons gegeven hebben!

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding
Jan Baggen

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?