Naar hoofdinhoud

27 januari 2020

Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Enabling Digital. De missie en visie van de Cadac Group in twee woorden. Specialist en marktleider in ontwerpsoftware van Autodesk en daarnaast tal van zelf ontwikkelde programma’s. Partner in digitalisering. Maar kunnen wij ondernemers en overheden helpen bij hun digitale Odyssee als we zelf niet vooroplopen?

Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden_

Practice what you preach en daarom hebben wij de afgelopen jaren ons bedrijf helemaal op de schop genomen en volledig gedigitaliseerd. We zijn begonnen met het verkopen van software via onze Cadac Store. Afgelopen jaar hebben we met onze activiteit Cadac Experts een nieuwe stap gezet. Naast onze eigen consultants hebben we freelance specialisten geworven. Ervaren, goedopgeleide Autodesk specialisten die een deel van hun tijd beschikbaar zijn voor onze klanten. Experts dus, met elk een eigen specialisme zodat Cadac geen enkele vraag of klus meer uit de weg hoeft te gaan. BIM, PDM, PLM, CPQ, CTO, EDM, AR/VR en ERP, Cadac heeft de Experts binnen elk vakgebied.

Onze Experts zijn te vinden op onze Cadac Store, inclusief informatie over hun ervaring, specialistische kennis en reviews van eerdere opdrachtgevers. Heel eenvoudig te boeken. Een dagdeel, een week; precies wat onze klant nodig heeft. Met heldere tarieven en bindende afspraken. Inmiddels bieden wij in Nederland en België circa 80 experts aan. Nu wordt het tijd deze eenvoudige manier om Autodesk experts te zoeken en te boeken ook buiten de Benelux uit te rollen. Te beginnen met het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje en Portugal. In deze landen willen wij ons digitale platform lanceren en een poging wagen de markt te veroveren.

Cadac Experts 

Een uitdagende klus waarvoor we lokale agenten zoeken die voor ons op zoek gaan naar de juiste Autodesk consultants en als promotor voor onze Cadac Store kunnen optreden. Die zoektocht starten we pas als we de juiste persoon gevonden hebben om vanuit Heerlen dit platform te lanceren. Tja, hoe noem je zo iemand? Een Business Development Manager Europe? De functie is zo nieuw dat er nog geen officiële naam voor bestaat. Een duizendpoot, iemand die de Cadac-geest begrijpt en vooral digitaal denkt. Aan hem of haar de opdracht om dat netwerk te bouwen, agenten, experts en klanten te werven en vervolgens dit digitale platform managen. Spannend? Kijk op onze nieuwe website, kom sparren, deel je ideeën en bouw mee aan een steeds groter groeiend Cadac, nu al met een team van 250 collega’s en ambitieuze plannen voor de toekomst.

PS: wij zijn ook nog op zoek naar “native” Engels- en Duits talige medewerkers die vanuit Heerlen onze internationale klanten telefonisch te woord kunnen staan en er voor zorgen dat onze websites altijd perfect vertaald zijn.

Bekijk onze vacatures

Kies een locatie

Europa

Wereld