Werkman Horseshoes kiest voor nieuwe Inventor release

Meer productiviteit op de engineering afdeling

01 maart 2016 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Stel een vraag Bekijk de bedrijfsfilm

Werkman Horseshoes levert al meer dan 100 jaar kwaliteit hoefijzers in binnen- en buitenland. Met iets meer dan 40 werknemers produceren zij jaarlijks gigantische aantallen, wat mogelijk is door automatisering van het productie en engineeringproces. De juiste software is daarvoor essentieel!

werkman-horseshoes-1.jpg

Sneller produceren met hogere kwaliteit

Het assortiment van Werkman Horseshoes bestaat uit een breed scala aan hoefijzers. Variërend qua afmeting, dikte, breedte en profiel. Als antwoord op de veranderende wensen in de markt verfijnen, optimaliseren en innoveren zij hun bedrijfsprocessen voortdurend. Ook op de engineering afdeling is veel winst te behalen om sneller te produceren met een hogere kwaliteit.

Meer productiviteit

“Onze Autodesk Inventor CAD software dateerde inmiddels uit 2010. Het werd dan ook tijd voor een flinke update!” Aan het woord is Marco Schuur, verantwoordelijk voor productbeheer en ontwikkeling bij Werkman Horseshoe. “Een nieuwe release betekent nieuwe mogelijkheden. Onze Inventor CAD Engineer werkt dankzij de verbeteringen in Inventor 2016 stuk sneller en productiever.”

Voordelig abonnement

“We hebben ook meteen gekozen voor een voordelig Autodesk Subscription abonnement. Nu hoeven we niet meer lang na te denken over Inventor updates. Die staan namelijk direct bij de release voor ons klaar!“

Blij met keuze voor Cadac Group

“Hoe we bij Cadac Group terecht zijn gekomen? Een partner van ons is al jaren tevreden Cadac klant, wat voor ons de keuze een stuk eenvoudiger maakte. De ervaren consultants hebben ons echt goed geholpen met het verbeteren van onze engineering processen. We zijn dan ook erg blij met deze samenwerking!”

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap