Specifieke webinars voor leveranciers voor de bouw!

In september en oktober

11 september 2018 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Bent u een leverancier in de bouw en wilt u meer controle over uw product óf bent u een fabrikant wilt u uw producten 24/7 beschikbaar stellen in BIM?

Vanaf woensdag 12 september organiseert Cadac Group een serie webinars om u op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied.

Meld u aan voor een van onze webinars die in september en oktober plaatsvinden!

Wilt u meer controle over uw product, zowel in de virtuele BIM-wereld én in de echte wereld? Schrijf u dan nu alvast in voor het live webinar “Leveranciers voor de bouw” op 12 september of 3 oktober en ontdek alle voordelen van BIM voor de fabrikant!

Webinar | Leveranciers voor de bouw

Bent u fabrikant of leverancier in de bouw en wilt u uw producten 24/7 virtueel beschikbaar stellen in BIM? Dat is vanaf nu mogelijk! Wij hebben hiervoor de unieke Content LAB (Library Access Button) ontwikkeld. Schrijf u nu alvast in voor het live webinar "Content LAB" op 19 september en ontdek hoe Revit-gebruikers uw producten rechtstreeks kunnen selecteren en plaatsen.

Webinar | Content LAB

Deel nieuwsbericht

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap