Naar hoofdinhoud

Kies een land om de inhoud te bekijken die specifiek is voor uw geografische locatie en taal

15 januari 2018

Waar zijn de Autodesk-resellers voor de installatietechnische branche?

Bent u een trouwe Autodesk-gebruiker, maar maakt u zich zorgen over uw gedane investering? Vraagt u zich af of uw applicatie in de toekomst nog wordt ondersteund door uw huidige Autodesk-reseller of heeft u twijfels over de recente ontwikkelingen in de markt? Houden deze vragen u bezig? Dan gaat Cadac Group, als gerespecteerd wereldwijd Platinum-reseller van Autodesk-producten, graag met u in gesprek!

Waar zijn de Autodesk-resellers voor de installatietechnische branche?

De toekomstvisie van Cadac Group groeit mee met de ambities van uw bedrijf en met die van Autodesk. Wij zijn veel meer dan alleen een Autodesk-leverancier. Door lange-termijn afspraken met Autodesk te maken én goed te luisteren naar u als klant tillen wij Autodesk-producten naar een hoger niveau en zijn wij aanjager van het standaardiseren van BIM-content voor de installatiebranche. Waar nodig ontwikkelen wij eigen software om nog beter aan de wensen van de klant te kunnen voldoen zoals onze krachtige MEP-, BIM-, Product Data Management- en op Microsoft SharePoint gebaseerde Design & Engineering Collaboration-oplossingen met behulp van onze add-on productsuites: Cadac Organice Suite, Cadac Modules Suite, Cadac TheModus Suite en gerelateerde applicaties.

Schaft u uw Autodeskproduct aan bij Cadac Group dan verzekert u zich van vakkundige service en duidelijke, transparante informatie over onze producten, diensten, trainingen én uw contract. Koopt u via onze Cadac Store, dan garanderen wij de laagste prijs voor al uw Autodeskproducten.

Wilt u eens van gedachten wisselen over hoe wij uw organisatie verder kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Wij komen – geheel vrijblijvend – graag met u in contact om kennis te maken en samen te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Cadac Group helpt u graag verder, nu en in de toekomst. 

Kies een locatie

Europa

Wereld