Waar zijn de Autodesk-resellers voor de installatietechnische branche?

Door lange-termijn afspraken met Autodesk te maken én goed naar onze klanten te luisteren tillen wij Autodesk-producten naar een hoger niveau.

15 januari 2018 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Maak een afspraak Stel een vraag

Bent u een trouwe Autodesk-gebruiker, maar maakt u zich zorgen over uw gedane investering? Vraagt u zich af of uw applicatie in de toekomst nog wordt ondersteund door uw huidige Autodesk-reseller of heeft u twijfels over de recente ontwikkelingen in de markt? Houden deze vragen u bezig? Dan gaat Cadac Group, als gerespecteerd wereldwijd Platinum-reseller van Autodesk-producten, graag met u in gesprek!

De toekomstvisie van Cadac Group groeit mee met de ambities van uw bedrijf en met die van Autodesk. Wij zijn veel meer dan alleen een Autodesk-leverancier. Door lange-termijn afspraken met Autodesk te maken én goed te luisteren naar u als klant tillen wij Autodesk-producten naar een hoger niveau en zijn wij aanjager van het standaardiseren van BIM-content voor de installatiebranche. Waar nodig ontwikkelen wij eigen software om nog beter aan de wensen van de klant te kunnen voldoen zoals onze krachtige MEP-, BIM-, Product Data Management- en op Microsoft SharePoint gebaseerde Design & Engineering Collaboration-oplossingen met behulp van onze add-on productsuites: Cadac Organice Suite, Cadac Modules Suite, Cadac TheModus Suite en gerelateerde applicaties.

Schaft u uw Autodeskproduct aan bij Cadac Group dan verzekert u zich van vakkundige service en duidelijke, transparante informatie over onze producten, diensten, trainingen én uw contract. Koopt u via onze Cadac Store, dan garanderen wij de laagste prijs voor al uw Autodeskproducten.

Wilt u eens van gedachten wisselen over hoe wij uw organisatie verder kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Wij komen – geheel vrijblijvend – graag met u in contact om kennis te maken en samen te ontdekken wat wij voor u kunnen betekenen.

Cadac Group helpt u graag verder, nu en in de toekomst. 

Door lange-termijn afspraken met Autodesk te maken én goed naar onze klanten te luisteren tillen wij Autodesk-producten naar een hoger niveau.

Jeroen Leeuw Sales Director - Architectuur, bouw en installatietechniek
Jeroen Leeuw

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap