Voort en Cadac Group lanceren innovatief trainingsconcept

18 mei 2017 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Stel een vraag Aanmelden nieuwsbrief

Voort wil jonge technische professionals doelgerichter gaan opleiden voor de bouw en installatietechniek. In deze sectoren zit men namelijk verlegen om goed opgeleid personeel. Om beter aan te sluiten op de vraag in de markt gaat Voort samen met Cadac Group een passend opleidingsprogramma aanbieden.

Innovatief concept

Voort is een bundeling van krachten tussen KP&T en TRACÉ en is daarmee het grootste detacheringsbureau van technische professionals in Nederland. Op dit moment heeft Voort ruim 1000 technische professionals in dienst. Voort is altijd op zoek naar vernieuwing in opleidingen en het beter afstemmen van vraag en aanbod. Met de opleidingsprogramma’s wil Voort zorgen voor beter gekwalificeerd personeel voor de bouw en installatietechniek, waarbij vraag en aanbod in de arbeidsmarkt nog beter bekeken en op elkaar afgestemd wordt. Cadac Group verzorgt in het opleidingstraject het eerste half jaar van het programma Hogere Installatietechniek en daarnaast het Jong Professional BIM programma.

Opzet trainingen

Kenmerk van het opleidingsprogramma is dat er op individueel niveau wordt bekeken wat een professional aan kennis nodig heeft om bij opdrachtgevers van Voort een vliegende start te kunnen maken. We bepalen vooraf het niveau van de professional en koppelen daar specifieke trainingsmodules aan die flexibel kunnen worden ingezet. We werken dus met een echte modulaire trainingsaanpak! Tom Hemmelder, Manager bouw & installatie bij Voort: “Het Jong professional programma staat al grotendeels in de grondverf. Cadac Group heeft ons geholpen met de ontbrekende puzzelstukjes.”

Ben je geïnteresseerd in deelname? Het programma start op 7 september, maar professionals en andere geïnteresseerden kunnen zich nu al aanmelden.

Aanmelden

Cadac Group kijkt enorm uit naar de samenwerking met Voort. Wij gaan onze expertise op gebied van bouwkundige en installatietechnische trainingen optimaal inzetten om Voort te ondersteunen.

Jeroen Leeuw Sales Director - Architectuur, bouw en installatietechniek
Jeroen Leeuw

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap