Vlisco kiest voor Cadac Organice als Engineering Document Management oplossing

27 februari 2013

De Cadac Group ALM Solutions divisie levert naast de internationaal gebruikte Cadac Organice oplossingen ook Asset Lifecycle Management Solutions. Met deze oplossingen, gebaseerd op technologie van de marktleiders Autodesk en Microsoft, bieden wij een nog betrouwbaardere en transparantere werkomgeving. Dit vertaalt zicht in lagere kosten, verhoging van betrouwbaarheid van informatie en een betere samenwerking met projectpartners.

Vlisco stapt over naar de EDM solution Cadac Organice
Reeds vele jaren maakt het internationaal opererende Vlisco, producent van kleurrijke modestoffen, gebruik van een eerder door Cadac Group geïmplementeerde Engineering Document Management oplossing. Deze werd echter niet meer ondersteund vanuit de ontwikkelaar.

Na een gedegen voortraject en selectieproces heeft Vlisco eind december 2012 gekozen voor implementatie van Cadac Organice in combinatie met Microsoft SharePoint. Hierbij is fundamenteel gekozen voor SharePoint als platform, aangezien dit platform ook voor andere toepassingen binnen het bedrijf wordt ingezet. Dankzij Cadac Organice kan Vlisco engineering informatie van de Maintenance Department eenvoudig beheren en ontsluiten. Andere afdelingen volgen naar planning in een volgende fase. In totaal gaan meer dan 100 personen gebruik maken van het systeem.

Henk Luijten, Project Manager Vlisco Netherlands BV: “Wat doorslag heeft gegeven om te kiezen voor Cadac Group en Cadac Organice is dat deze oplossing, als een van de weinige pakketten, ondersteuning biedt voor het werken met en ontsluiten van CAD-bestanden. Daarnaast waren de aanschafkosten relatief laag in vergelijking met andere content management systemen. Wij verwachten dat deze oplossing goed aansluit op de klanteisen, uitbreidingsmogelijkheden biedt en een korte leercurve zal hebben vanwege onze bekendheid met SharePoint.”

Vlisco, producent van kleurrijke modestoffen
Sinds 1846 ontwerpt en produceert Vlisco kleurrijke modestoffen, die een essentieel onderdeel vormen van de levendige West- en Centraal-Afrikaanse cultuur. Vlisco voelt de expressieve en creatieve kracht van de Afrikaanse consument perfect aan en slaagt er al generaties lang in om haar gepassioneerde publiek te verrassen en te inspireren met unieke ontwerpen. Als enige authentieke ontwerper en fabrikant van onder andere de zogenoemde ‘Wax Hollandais’ is Vlisco onnavolgbaar in kwaliteit, vakmanschap en innovativiteit.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?