Naar hoofdinhoud

21 juni 2022

Verbeter uw productiviteit met Autodesk 2023-trainingen

Autodesk brengt elk jaar een nieuwe versie van haar softwareproducten uit, waarin verbeteringen en uitbreidingen van functionaliteiten zijn aangebracht. Dit alles op basis van de wensen van haar miljoenen gebruikers wereldwijd.

3 stappen naar bim data

Ook in de nieuwste 2023 releases van AutoCAD, Revit, Inventor en andere producten zitten weer tal van nieuwe functionaliteiten en verbeteringen van bestaande functionaliteiten, waarmee efficiënter gewerkt kan worden.

Met uw softwareabonnement heeft u altijd recht op het gebruik van de laatste nieuwste versie en kunt u dus gebruik maken van deze verbeterde functionaliteiten. Het is zonde als deze efficiëntie verhogende mogelijkheden niet gebruikt worden door onwetendheid van de gebruiker.

Vooral omdat we in Nederland in een kenniseconomie leven is het voortdurend op peil houden van de kennis van levensbelang. Willen we als land onze positie op de wereldmarkt blijven behouden en als organisatie onze concurrentiepositie, dan zullen we een leven lang moeten leren. In veel branches, zoals o.a. de gezondheidszorg is dit al goed geregeld en moeten medewerkers jaarlijks een aantal trainingen volgen om hun accreditatie te blijven behouden. In de techniek is dat nog niet gereguleerd en zullen we zelf actie moeten ondernemen.

Daarom adviseren wij elke CAD-gebruiker om om de paar jaar een update-training te volgen om de kennis op te frissen en nieuwe kennis op te doen. Zo kunt u beter werken en beter samenwerken en  dat komt de productiviteit en de slagkracht van de organisatie ten goede.

2023 update trainingen voor Inventor, Revit en AutoCAD zijn nu ingepland en kunnen zowel individueel als als bedrijfstraining gevolgd worden. Houd uw kennis op peil en schrijf u en uw collega’s nu in.

Kies een locatie

Europa

Wereld