Van ontwerp naar 3D print

Ontwerp en print je eigen hoofdtelefoon in deze unieke 2-daagse workshop

28 februari 2018 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Lees meer Boek direct

Wil je alles weten over de praktische mogelijkheden van 3D printen? Hoe je een ontwerp geschikt maakt om te kunnen printen? En hoe je dit ook daadwerkelijk print? Schrijf je dan in voor deze unieke 2-daagse workshop. Ga aan de slag en leer in de praktijk alles over ontwerpen voor 3D printen en de 3D printtechniek zelf. Na afloop neem je jouw persoonlijke 3D print natuurlijk mee naar huis!

3d-printed-headphones.jpg

Wat kun je verwachten? We gaan echt hands-on aan de slag met ontwerpen en printen. We starten met het ontwerp (in Fusion 360) van je eigen, persoonlijke hoofdtelefoon met superieur geluid. Onze partner Trideus, toonaangevend 3D printing expert, neemt een aantal 3D printers mee en legt vervolgens haarfijn uit hoe een 3D printer werkt, waar je op moet letten in je ontwerp en hoe je met de juiste instellingen het beste resultaat bereikt. We gaan ze natuurlijk ook aan het werk zetten!

Na deze workshop weet je alles over 3D printtechnieken en ben je in staat om zelf je eigen 3D print te ontwerpen én te maken. Je houdt er ook nog een leuke 3D print hoofdtelefoon aan over!

Ernst-Jan Huijbers General Sales Director - Cadac Group Holding
Ernst-Jan Huijbers

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap