Unieke integratie van Autodesk Vault en Microsoft SharePoint

27 november 2013

Cadac Group introduceert de ´Cadac Organice Vault Integration´, een unieke integratie van Autodesk Vault en Microsoft SharePoint die het engineering design management van Autodesk Vault, het document management van Microsoft SharePoint en de engineering document control van Cadac Organice bundelt in één handige oplossing.

Systemen voor generic document control, zoals het op Microsoft SharePoint gebaseerde Cadac Organice Document Management & Control, leveren niet altijd de beste ondersteuning voor de complexe engineering data-processen. Evenmin zijn Engineering Data Management Systems (EDMS) zoals Autodesk Vault bijzonder effectief in het ondersteunen of controleren van Document Control-processen, zoals review- en goedkeuringscycli.

Autodesk en Microsoft onderkenden dat beide toepassingen complementair zijn en bieden daarom een integratiemogelijkheid:

  • Bestanden die zijn gecreëerd en beheerd in Autodesk Vault, kunnen manueel geëxporteerd worden naar Microsoft SharePoint.
  • Microsoft SharePoint is te gebruiken voor het opzoeken, bekijken en markeren van ontwerpinformatie die is opgeslagen en wordt beheerd in Vault.
  • Integratie op hoog niveau

De ´Cadac Organice Vault Integration´ tilt deze integratie naar een hoger niveau. Op basis van een vooraf geconfigureerd proces in Vault worden ontwerpmodellen geconverteerd naar zogenoemde secundaire documenten (PDF's of DWG's), om die vervolgens automatisch te publiceren naar een Microsoft SharePoint-projectsite met een Cadac Organice controlled document. Daarna doorloopt een Controlled Document automatisch een review- of goedkeuringsproces en ontvangt de ontwerpopsteller de resultaten rechtstreeks vanuit Vault.

By closing the gap between design and document control, we expect this new product to deliver significant business value and allow EPCs and Owner Operators to work more effective. It combines and integrates the best of both worlds and delivers engineering data management and document control functions in such a seamless way that is behaves as one single and comprehensive system.

Paul Smeets Chief Technology Officer - Cadac Group Holding
Paul Smeets

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Uitnodiging webinar: NedGlobe - Gebruiksvriendelijk en krachtig GIS-viewer platform

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?