Naar hoofdinhoud

06 april 2020

Uitnodiging webinar: NedGlobe - Gebruiksvriendelijk en krachtig GIS-viewer platform

NedGlobe is een nieuwe generatie GIS-viewer. De webapp, geleverd als SaaS, maakt het makkelijker om op ieder gewenst moment en vanaf elke locatie geo-informatie met elkaar te delen. Met de nieuwste versie van NedGlobe pakt u dit nog slimmer aan. Om u te informeren organiseren wij twee 30 minuten durende webinars.

Uitnodiging webinar_ NedGlobe - Gebruiksvriendelijk en krachtig GIS-viewer platform

U gaat zien hoe u vanuit één krachtige beheeromgeving diverse doelgroepen kunt bedienen met geo-informatie. Denk aan uw eigen medewerkers, maar ook inwoners en bedrijven. Informeer hen en betrek hen in het verbeteren van uw registraties.

Ook ziet u hoe u meldingen kunt doen en kunt tekenen met NedGlobe. Dit ondersteunt diverse werkprocessen, zoals het laten doen van meldingen over de openbare ruimte door inwoners. Of fouten constateren en schetsen op de kaart ter verbetering van uw registraties. Daarbij heeft iedere gebruiker van NedGlobe toegang tot de informatie die voor zijn/haar werkproces relevant is.

Daarnaast laten we u kennis maken met de zeer toegankelijke user-interface, geschikt voor alle devices en alle besturingssystemen.

Nieuwsgierig geworden? Meld u dan aan voor het webinar op één van de volgende datums:

Inschrijven dinsdag 28 april 10:00 - 10:30 uur

Inschrijven donderdag 30 april 10.00 – 10.30 uur

Kies een locatie

Europa

Wereld