Board of Directors uitgebreid

Toetreding Dhr. Daan Kersten tot Board of Directors

11 april 2017

Wij zijn er trots op dat Dhr. Daan Kersten recentelijk is toegetreden tot de Board of Directors van Cadac Group. We zien uit naar een inspirerende en innovatieve samenwerking!

daan-kersten.png

Biografie

Daan Kersten komt uit een familie van sigarenfabrikanten waar hij al op jonge leeftijd werd gegrepen door de industrie. In Delft heeft hij werktuigbouw gestudeerd, later aangevuld met een MBA van Rotterdam School of Management toegespitst op E-commerce. Daan Kersten is betrokken (geweest) bij verschillende industriële bedrijven als adviseur, directeur en ondernemer. Zijn ervaring strekt zich uit van strategie ontwikkeling en implementatie tot industriële marketing & sales, open innovatie en internationale expansie. Hij is een tech-entrepreneur in hart en nieren die niet bang is om groot te denken. In de avonduren adviseert Daan andere bedrijven en is hij faculty member van Singularity University met de focus op exponentiële technologieën.

Additive Industries

Daan Kersten is CEO van Additive Industries. Als high-tech machinebouwer van modulaire industriële 3D metaalprint systemen stelt Additive Industries haar klanten in veeleisende markten in staat om functionele onderdelen te printen in diverse metalen zoals titanium, aluminium en staal. Bedrijven als Airbus, BMW, GKN en Kaak profiteren zo van de mogelijkheden die additive manufacturing te bieden heeft bij het creëren van lichtere, compacte, geïntegreerde, complexere producten en onderdelen met betere thermische eigenschappen.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Girlsday 2018 was een groot succes

  • Bekijk het Webinar: ‘One AutoCAD’ een positieve verandering voor o.a. AutoCAD en AutoCAD Map gebruikers

  • Wijzigingsvoorstel WION op 10 april aangenomen door 1e Kamer

Over Cadac Group

In uw industrie bent u continu op zoek naar efficiëntie. Zeker binnen de complexe ontwerpprocessen in uw werkveld. Dan wilt u kunnen vertrouwen op experts met kennis van uw markt. U kunt vertrouwen op meer dan 30 jaar relevante ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Met onze oplossingen verbinden we uw ontwerpsoftware aan de technologie van het beheren van het proces en het delen van documenten. Hiermee verloopt uw ontwerpproces niet alleen sneller, maar ook beter.

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap