Board of Directors uitgebreid

Toetreding Dhr. Daan Kersten tot Board of Directors

11 april 2017

Wij zijn er trots op dat Dhr. Daan Kersten recentelijk is toegetreden tot de Board of Directors van Cadac Group. We zien uit naar een inspirerende en innovatieve samenwerking!

daan-kersten.png

Biografie

Daan Kersten komt uit een familie van sigarenfabrikanten waar hij al op jonge leeftijd werd gegrepen door de industrie. In Delft heeft hij werktuigbouw gestudeerd, later aangevuld met een MBA van Rotterdam School of Management toegespitst op E-commerce. Daan Kersten is betrokken (geweest) bij verschillende industriële bedrijven als adviseur, directeur en ondernemer. Zijn ervaring strekt zich uit van strategie ontwikkeling en implementatie tot industriële marketing & sales, open innovatie en internationale expansie. Hij is een tech-entrepreneur in hart en nieren die niet bang is om groot te denken. In de avonduren adviseert Daan andere bedrijven en is hij faculty member van Singularity University met de focus op exponentiële technologieën.

Additive Industries

Daan Kersten is CEO van Additive Industries. Als high-tech machinebouwer van modulaire industriële 3D metaalprint systemen stelt Additive Industries haar klanten in veeleisende markten in staat om functionele onderdelen te printen in diverse metalen zoals titanium, aluminium en staal. Bedrijven als Airbus, BMW, GKN en Kaak profiteren zo van de mogelijkheden die additive manufacturing te bieden heeft bij het creëren van lichtere, compacte, geïntegreerde, complexere producten en onderdelen met betere thermische eigenschappen.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap