Uitbreiding van de Autodesk Architecture, Engineering and Construction Collection

15 september 2017 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Stel een vraag Nu kopen

De Architecture, Engineering & Construction Collection is een voordelige bundel met de beste BIM tools voor architecten, constructeurs, installateurs en civieltechnische engineers. Autodesk heeft de AEC-Collection kosteloos uitgebreid. Dit vernieuwde pakket biedt toonaangevende producten aan om gebruikers beter te ondersteunen bij het ontwerpen en bouwen van kwalitatief hoogstaande en voorzienbare bouw- en civiele infrastructuurprojecten.

Direct beschikbaar

De toevoegingen van Autodesk zijn direct beschikbaar in uw Autodesk-account en de Autodesk-desktopapp. Bestaande serienummers voor de reeds geactiveerde producten worden niet beïnvloed en gebruikers ontvangen nieuwe serienummers om te gebruiken voor de nieuwe productrechten.

Welke producten worden toegevoegd aan de AEC-Collection?

Autodesk heeft de volgende producten kosteloos toegevoegd aan de AEC-Collection:

  • Autodesk Advance Steel
  • Autodesk Fabrication CADmep
  • Autodesk Robot Structural Analysis Professional
  • Autodesk Dynamo Studio
  • Autodesk Revit Live
  • Autodesk Structural Bridge Design

Deze producten zijn wereldwijd beschikbaar via de AEC-Collection

Wat betekent dit voor u?

Autodesk streeft ernaar om gebruikers een betere waarde te bieden van de producten in de AEC-Collection. Ook willen zij het gebruikers gemakkelijker maken om ontwerp-tot-bouwwerkstromen uit te voeren. De nieuwe toevoegingen maken het mogelijk om eenvoudig toegang te verkrijgen tot interoperabele software voor analyse, visualisatie, details en fabricage.

Analyse

De producten Structural Bridge Design en Robot Structural Analysis Professioneel geven gebruikers toegang tot software die integreert met Revit, tijdens het uitvoeren van structurele analyses en ontwerpen voor bijna elke structuur. Daarnaast kunnen gebruikers de Dynamo Studio standalone programming environment gebruiken, in combinatie met andere software in de Collection, om problemen sneller op te lossen.

Visualisatie

Door de toevoeging van Revit Live kunnen gebruikers de kracht van de huidige visualisatie tools in de AEC-collectie versterken. Revit Live stelt gebruikers in staat om modellen te veranderen tot fascinerende visuele ervaringen en zelfs hun ontwerpen mee te nemen in een Virtual Reality omgeving - allemaal met één klik.

Details & Fabricage

De fabricage tools die zijn toegevoegd zijn Advance Steel en Fabricage CADmep. Met de toevoeging van deze tools aan de AEC-Collection kunnen gebruikers de mogelijkheden van ontwerp voor fabricage voor MEP-fabricage en staal-detaillering volledig benutten.

Koop nu in de Cadac Store

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap