Trainingslokalen uitgerust met de nieuwste 3D muizen

De juiste tools voor het juiste werk

09 september 2016

Stel een vraag

Wij hebben alle werkplekken in onze trainingsruimtes voorzien van de nieuwste 3D muis en CadMouse van 3Dconnexion. Al sinds jaar en dag zijn onze trainingsfaciliteiten uitgerust met 3D muizen van 3Dconnexion, maar met de release van de nieuwe SpaceMouse Enterprise en de CadMouse, kunnen we nu het beste gereedschap bieden voor de professionele engineer en CAD tekenaar.

3d-connexion-spacemouse-cadmouse-1.jpg

De juiste tools voor het juiste werk

We weten allemaal dat we met een schroevendraaier geen spijker in de muur kunnen slaan, dus vandaar dat we hebben besloten om al bij de basis te beginnen met het gebruik van de juiste tools voor het juiste werk. En om zo efficiënt, comfortabel en met zo min mogelijk kans op het ontwikkelen van RSI-klachten dagelijks te kunnen werken, zorgt iedere professional, ongeacht in welk werkgebied voor zijn specialistische gereedschap.

Speciale muis voor 2D en 3D CAD

Met de CadMouse en de CadMouse Pad hebben we de eerste en enige muis in huis gehaald die speciaal ontwikkeld is voor 2D en 3D gebruik:

  • 3 knops muis met vaste middelste muisknop (+ scroll wiel), dus nooit meer het scroll wiel indrukken, waarbij deze ook onbedoeld gaat draaien.
  • QuickZoom duim knoppen, dus minder scroll bewegingen voor in- en uitzoomen.
  • Hoog DPI sensor (8200 DPI) @1000Hz polling rate; meer precisie.

De beste 3D muis voor onze cursisten

De SpaceMouse Enterprise is het nieuwe vlaggenschip van 3Dconnexion en combineert het beste van de SpaceMouse Pro en de SpacePilot Pro in een nieuw device. Met de SpaceMouse Enterprise heeft u echt het gevoel dat deze een verlengstuk is van de actieve CAD applicatie.

De ribbon vanuit de CAD-applicatie wordt met iconen weergegeven op het heldere LCD-display. Hierdoor is het zeer eenvoudig om de 12 dedicated functie-toetsen naar eigen wens in te stellen en toe te passen. Dus minder muis kliks en minder muisafstand om de functies te activeren. Met de 3 custom quick views kunt u zelf views aanmaken en wijzigen die tijdens het ontwerpproces van belang zijn. Zo wordt het eenvoudig om snel te kunnen schakelen tussen diverse aanzichten in uw ontwerp.


Kortom, wij nodigen u van harte uit om een training bij ons te komen volgen en zelf te ervaren wat wij bedoelen met de juiste tools voor het juiste werk.

Onze cursisten kunnen nu aan de slag met fantastisch nieuwe tools van 3Dconnexion. Wat we doen met onze ‘oude’, maar zo goed als nieuwe  SpaceMouse’n (met een nieuwwaarde, afhankelijk van het type, tussen de €150,- en €400,-)? Die geven we graag cadeau aan iedereen die deelneemt aan een Inventor Basis Training in onze nieuwe lokalen in Delft en Vianen. Een ‘muis voor thuis’ dus! (zolang de voorraad strekt en uitsluitend voor privé gebruik).

Ernst-Jan Huijbers General Sales Director - Cadac Group Holding
Ernst-Jan Huijbers

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap