Think BIM, Start Small: stap voordelig over naar Revit LT

26 november 2014

Werkt u nog met AutoCAD LT? Krijgt u steeds vaker de vraag naar BIM? Maar stelt u deze stap uit vanwege implementatietijd en -kosten? Maak dan nu gebruik van onze ‘Think BIM, Start Small’ actie.

Voor slechts € 2.435,- (normaal ca. € 3.000) kunt u nu heel voordelig overstappen van AutoCAD LT naar de Revit LT Suite (AutoCAD LT + Revit LT), inclusief onze TheModus Bibliotheek, BIM & Revit LT training en één jaar Revit LT support*.

 • Revit LT
  Autodesk Revit LT 2015 is gebaseerd op het toonaangevende Revit platform voor BIM en biedt een aantal Revit 2015 tools om een start te maken met het creëren, visualiseren en documenteren van 3D BIM modellen.

 • + TheModus Bibliotheek
  Met de TheModus Architecture Library ontvangt u een bouwkundige bibliotheek met Revit componenten, inclusief Project Template. Dit is een online service, de bibliotheek is dus altijd up-to-date.

 • + BIM & Revit LT Training
  Naast de software en de bibliotheek is er binnen deze actie tevens een cursustraject opgenomen van vijf dagen: 1 dag BIM Awareness training en 4 dagen Revit LT training.

 • + Revit LT Support
  Ook na een gedegen training kunt u altijd nog vragen hebben. U krijgt van ons dan ook een jaarabonnement op onze Revit LT helpdesk.

* Bij deze actie gaan we uit van AutoCAD LT 2015 met een actief Subscription contract dat binnen een jaar verloopt. Heeft u een AutoCAD LT licentie versie 2009 t/m 2014? Dan komt u ook in aanmerking voor deze update actie, echter met additionele kosten voor 1 jaar Subscription (á € 280,-).

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

 • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

 • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

 • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 1)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?