TheModus Suite 3.0 maakt hooggespannen verwachtingen waar!

30 november 2015 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Vraag een demo aan Bekijk de suite

De lancering van het werkmethodiekonafhankelijke cloud-gebaseerde platform Cadac TheModus Suite 3.0 is zeer goed ontvangen in de markt. TheModus Suite biedt perfecte oplossingen voor het optimaal creëren, documenteren, rapporteren en analyseren van BIM-modellen, waardoor u efficiënter samenwerkt met uw bouwpartners en opdrachtgevers.

Meer productiviteit dankzij handige Apps

Naast de verschillende Suites van Cadac TheModus, zijn er ook losse apps beschikbaar om uw productiviteit te verhogen en verschil te maken in BIM projecten. Deze losse TheModus apps zijn ook met veel interesse ontvangen en vinden inmiddels gretig aftrek. De apps geven invulling aan een specifieke behoefte binnen een project en de Return-On-Investment is bovendien direct inzichtelijk.

Bespaar tijd en voorkom fouten bij documenteren

Documentation is één van de meest vernieuwende apps binnen TheModus. Het documenteren van een gebouwmodel kan uitermate tijdrovend zijn. Soms worden er wel honderden tekeningen en documenten geproduceerd in een project. Voor al deze tekeningen moeten er in Revit vaak meerdere views en sheets worden aangemaakt. Dit kost de modelleur niet alleen veel tijd, de tekeningen wijken in de praktijk ook vaak van elkaar af.

Met onze Documentation App genereert u razendsnel verkoop-, bouw-, installatie- en productietekeningen volgens de bedrijfsstandaard. U genereert in enkele muisklikken eenduidige werktekeningen, verkooptekeningen, plattegronden, installatieplannen en bestektekeningen. Wat u dan ook op een tekening wilt hebben, het staat er in no-time op. Zo bespaart u tijd en voorkomt u fouten.

Ervaar zelf de voordelen

Ook ervaren wat de TheModus Suites en apps voor u kunnen betekenen? Volg dan één van onze events of webinars.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?