TheModus BIM Update 5.6.0.16

Update over uw favoriete BIM-software

25 juni 2019 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Koop nu Meer over onze Cadac TheModus Suite

Bij Cadac zijn we constant bezig met het doorontwikkelen van onze producten. Zoals reeds gecommuniceerd betrekken wij gebruikers om een solide roadmap voor TheModus op te stellen. Vandaar dat wij de afgelopen weken TheModus gebruikers hebben gevraagd welke uitbreidingen en verbeteringen het meest waardevol zijn. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat onze software zo goed mogelijk aansluit op de wensen en behoeften van onze gebruikers en kunnen we updates uitbrengen die aansluiten op de wensen van alle gebruikers.

Dit heeft ertoe geleid dat er een duidelijke prioriteiten lijst in de roadmap is opgesteld. En met succes: de eerste wensen zijn gerealiseerd en de laatste twee updates van Cadac TheModus Suite zijn volledig gebaseerd op de wensen en behoeften van alle softwaregebruikers. 

Alvorens wij overgaan tot het lanceren van TheModus Suite 6.0 lanceren kunnen gebruikers al overstappen naar TheModus Suite 5.6.0.16 om optimaal gebruik te maken van de software. Daarnaast hebben we in TheModus BIM update 5.6.0.16 een aantal handige nieuwe features toegevoegd en enkele kleine bugs opgelost. Updaten is niet verplicht, maar heel eenvoudig.

We zetten de belangrijkste ontwikkelingen graag voor u op een rij:

  • Ondersteuning voor Revit 2020 is toegevoegd. Hiervoor is de ondersteuning voor Revit 2016 komen te vervallen.
  • Een 'What’s New'-notificatiefunctie waarbij gebruikers geïnformeerd kunnen worden over recente content en software wijzigingen Is toegevoegd.
  • Bij TheModus Documentation kunnen bij het genereren nu meerdere layouts tegelijk geselecteerd en gegenereerd worden.
  • Voor de overige optimalisaties verwijzen we naar de release notes

Voor wie is TheModus geschikt?

Iedere Revit modelleur in de bouwkolom (Architect, Constructeur, Ingenieur, Installateur, Gebouwbeheerder) die sneller, beter, effectiever en efficiënter wil gaan BIMmen. TheModus is ook zeer geschikt voor BIM-Managers die op zoek zijn naar een oplossing voor het beschikbaar stellen van Revit Families.

Wij zijn erg benieuwd naar wat u van de verbeteringen vindt. Heeft u vragen of opmerkingen over de 5.6.0.16 versie van de software? Neem dan contact met ons op.

Aan de hand van de enquête proberen wij een goed beeld te schetsen van de software behoeften om zo het juiste ontwikkelprogramma voor TheModus 2019 en 2020 op te stellen.

Bjorn Ramaekers Product Manager - Architectuur, bouw en installatietechniek
Bjorn Ramaekers

Cadac. Enabling digital.| Cadac Group B.V. | www.cadac.com | www.cadac.store  

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • UOB is een feit: groen licht voor samenwerkingsverband Cadac Group en Itannex

  • Cadac Group & ING Bank over de toekomst van de bouw

  • Cadac organiseert culinaire roundtable rond data management

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap