TheModus BIM Update 5.6

Update over uw favoriete BIM-software

19 maart 2019 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Koop nu Meer over onze Cadac TheModus Suite

Bij Cadac zijn we constant bezig met het doorontwikkelen van onze producten. Om een solide roadmap voor TheModus op te stellen is het belangrijk om prioriteiten goed in kaart te brengen. En wie kan dat beter aangeven dan de gebruiker zelf? Juist. Niemand. Vandaar dat wij de afgelopen weken TheModus gebruikers hebben gevraagd welke uitbreidingen en verbeteringen het meest waardevol zijn. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat onze software zo goed mogelijk aansluit op de wensen en behoeften van onze gebruikers.

Dit heeft ertoe geleid dat er een duidelijke prioriteiten lijst in de roadmap is opgesteld. En met succes: de eerste wensen zijn gerealiseerd. Alle Documentation gebruikers kunnen nu documentatie verwerken op basis van meerdere layouts en elektra installateurs kunnen nu meerdere bestemmingsnamen opgeven bij de functie “Bestemming naar Loadname”.

Daarnaast hebben we in TheModus BIM update 5.6 een aantal handige nieuwe features toegevoegd en enkele kleine bugs opgelost. Updaten is heel eenvoudig.

We zetten de belangrijkste ontwikkelingen graag voor u op een rij:

  • De routine voor het genereren van sparingaanvragen is volledig vernieuwd. Niet alleen bieden we een verbeterde user interface om het gehele proces voor gebruikers duidelijker te maken, ook zijn er diverse features toegevoegd voor een nog betere ondersteuning.
  • De user library is uitgebreid met versie controle van de families, zodat families direct in een project worden geupdate. Ook wordt er rekening gehouden met alle mogelijke versies van uw Revit software.
  • Voor de overige optimalisaties verwijzen we naar de release notes

Voor wie is TheModus geschikt?

Iedere Revit modelleur in de bouwkolom (Architect, Constructeur, Ingenieur, Installateur, Gebouwbeheerder) die sneller, beter, effectiever en efficiënter wil gaan BIMmen. TheModus is ook zeer geschikt voor BIM-Managers die op zoek zijn naar een oplossing voor het beschikbaar stellen van Revit Families.

Wij zijn erg benieuwd naar wat u van de verbeteringen vindt. Heeft u vragen of opmerkingen over de 5.6 versie van de software? Neem dan contact met ons op.

Aan de hand van de enquête proberen wij een goed beeld te schetsen van de software behoeften om zo het juiste ontwikkelprogramma voor TheModus 2019 en 2020 op te stellen.

Bjorn Ramaekers Product Manager - Architectuur, bouw en installatietechniek
Bjorn Ramaekers

Cadac. Enabling digital.| Cadac Group B.V. | www.cadac.com | www.cadac.store  

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap