TheModus BIM Update 5.5.1.16

Update over uw favoriete BIM-software

19 november 2018 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Koop nu Meer over onze Cadac TheModus Suite

Vanaf vandaag is de nieuwste update van onze TheModus Suite beschikbaar. In TheModus BIM Update 5.5.1.16 hebben we een aantal handige nieuwe features toegevoegd en enkele kleine bugs opgelost. Updaten is heel eenvoudig.

We zetten de belangrijkste verbeteringen graag voor u op een rij:

Nieuwe ontwikkelingen

TheModus is een Cloud-gebaseerde oplossing. We kunnen de software en de gebruikte content dagelijks verbeteren en uitbreiden. Hieronder een overzicht van de verbeteringen en uitbreidingen die we de afgelopen tijd hebben uitgerold in onze TheModus oplossingen.

Wijzigingen

  • Nieuwe functie voor het verdelen van elementen in het gebouw toegevoegd. Bekijk instructievideo's 
  • Nieuwe functie voor het samenstellen van gebouwen op basis van gebouwopties toegevoegd. Meer informatie? Om gebruikers op een heldere manier te instrueren over deze update, hebben we een serie instructiefilmpjes ontwikkeld. Bekijk ze hier.
  • Instelling toegevoegd waarmee afgedwongen kan worden dat alle content, alleen ontwerp content of juist geen ontwerp content wordt getoond.
  • Bij de functie kenmerken overdragen kunnen nu ook rooms, spaces en zones als bron element gebruikt worden. Beperking hierbij is wel dat het element waarnaartoe overgedragen wordt zich binnen deze room, space of zone bevindt.

Laatste software updates

  • Tijdens het genereren van dependent views op basis van scope boxen wordt nu de zichtbaarheid van de scopebox in de aangemaakte view bepaald op basis van de hoofdview.
  • Probleem verholpen met afbreken en starten update procedure i.c.m. een verplichte update.

Voor wie is TheModus geschikt?

Iedere Revit modelleur in de bouwkolom (Architect, Constructeur, Ingenieur, Installateur, Gebouwbeheerder) die sneller, beter, effectiever en efficiënter wil gaan BIMmen. TheModus is ook zeer geschikt voor BIM-Managers die op zoek zijn naar een oplossing voor het beschikbaar stellen van Revit Families.

Wij zijn erg benieuwd naar wat u van de verbeteringen vindt. Heeft u vragen of opmerkingen over de 5.5 versie van de software? Neem dan contact met ons op.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap