Naar hoofdinhoud

19 november 2018

TheModus BIM Update 5.5.1.16

Vanaf vandaag is de nieuwste update van onze TheModus Suite beschikbaar. In TheModus BIM Update 5.5.1.16 hebben we een aantal handige nieuwe features toegevoegd en enkele kleine bugs opgelost. Updaten is heel eenvoudig.

TheModus BIM Update 5.5.1.16

We zetten de belangrijkste verbeteringen graag voor u op een rij:

Nieuwe ontwikkelingen

TheModus is een Cloud-gebaseerde oplossing. We kunnen de software en de gebruikte content dagelijks verbeteren en uitbreiden. Hieronder een overzicht van de verbeteringen en uitbreidingen die we de afgelopen tijd hebben uitgerold in onze TheModus oplossingen.

Wijzigingen

  • Nieuwe functie voor het verdelen van elementen in het gebouw toegevoegd. Bekijk instructievideo's 
  • Nieuwe functie voor het samenstellen van gebouwen op basis van gebouwopties toegevoegd. Meer informatie? Om gebruikers op een heldere manier te instrueren over deze update, hebben we een serie instructiefilmpjes ontwikkeld. Bekijk ze hier.
  • Instelling toegevoegd waarmee afgedwongen kan worden dat alle content, alleen ontwerp content of juist geen ontwerp content wordt getoond.
  • Bij de functie kenmerken overdragen kunnen nu ook rooms, spaces en zones als bron element gebruikt worden. Beperking hierbij is wel dat het element waarnaartoe overgedragen wordt zich binnen deze room, space of zone bevindt.

Laatste software updates

  • Tijdens het genereren van dependent views op basis van scope boxen wordt nu de zichtbaarheid van de scopebox in de aangemaakte view bepaald op basis van de hoofdview.
  • Probleem verholpen met afbreken en starten update procedure i.c.m. een verplichte update.

Voor wie is TheModus geschikt?

Iedere Revit modelleur in de bouwkolom (Architect, Constructeur, Ingenieur, Installateur, Gebouwbeheerder) die sneller, beter, effectiever en efficiënter wil gaan BIMmen. TheModus is ook zeer geschikt voor BIM-Managers die op zoek zijn naar een oplossing voor het beschikbaar stellen van Revit Families.

Wij zijn erg benieuwd naar wat u van de verbeteringen vindt. Heeft u vragen of opmerkingen over de 5.5 versie van de software? Neem dan contact met ons op.

Kies een locatie

Europa

Wereld