TheModus BIM Update 5

Update over uw favoriete BIM-software

18 juli 2018 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Aanmelden nieuwsbrief Meer over onze Cadac TheModus Suite

Vanaf vandaag is de nieuwste update van onze TheModus Suite beschikbaar. In TheModus 5.5 hebben we een aantal handige nieuwe features toegevoegd en enkele kleine bugs opgelost. Updaten is heel eenvoudig.

We zetten de belangrijkste verbeteringen graag voor u op een rij:

Uitbreiding Content Configurator

Er is een nieuw functie voor het genereren van zwakstroom blokschema’s voor o.a. inbraak en brand toegevoegd. Ook is er een nieuwe configuratie functie toegevoegd waarmee connectoren variabel toegevoegd kunnen worden, dit kan van toepassing zijn bij bijvoorbeeld buffervaten. Bij Documentation kan bij de definitie van een schedule nu ook een filtertype worden opgegeven en het laden van families is versneld wanneer family al eerder in de huidige Revit-sessie geladen was.

Gebruikt u TheModus Suite? Start dan de betreffende Revit-versie op. Zodra Revit wordt gestart krijgt u een melding van een verplichte minor update ontvangen om uw versie bij te werken. Meer informatie? Om gebruikers op een heldere manier te instrueren over deze update, hebben we een serie instructiefilmpjes ontwikkeld. Bekijk ze hier. Hier kunt u de Release Notes vinden. 

Verbeterd zoekscherm

Het TheModus zoekscherm heeft een ware metamorfose ondergaan. Naast een aanzienlijke verbetering van de performance zijn de zoek en filtercriteria flink verbeterd en uitgebreid. Wachttijden behoren tot het verleden en er kan slimmer worden gezocht en geselecteerd. Toegevoegd is het zoekfilter ‘favorieten’, waarmee repeterende zoekhandelingen kunnen worden beperkt. Deze aanpassingen en uitbreidingen zijn voor alle gebruikers een aanzienlijke verbetering, ongeacht discipline!

TheModus Suite is een multidisciplinair Cloud-gebaseerd platform voor architecten, adviseurs- en ingenieursbureaus, aannemers en installateurs die Autodesk Revit gebruiken. Met onze Cadac TheModus Suite heeft u een essentiële oplossing in handen die u in staat stelt om iedere fase van het bouwproces sneller, efficiënter en kostenbesparend te doorlopen.

Voor wie is TheModus geschikt?

Iedere Revit modelleur in de bouwkolom (Architect, Constructeur, Ingenieur, Installateur, Gebouwbeheerder) die sneller, beter, effectiever en efficiënter wil gaan BIMmen. TheModus is ook zeer geschikt voor BIM-Managers die op zoek zijn naar een oplossing voor het beschikbaar stellen van Revit Families.

Wij zijn erg benieuwd naar wat u van de verbeteringen vindt. Heeft u vragen of opmerkingen over de 5.5 versie van de software? Neem dan contact met ons op.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap