TheModus BIM Update #4

Update over uw favoriete BIM-software

06 maart 2018 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Aanmelden nieuwsbrief Stel een vraag

Vanaf vandaag is de nieuwste update van onze TheModus Suite beschikbaar. In TheModus 5.4.1 hebben we een aantal handige nieuwe features toegevoegd en enkele kleine bugs opgelost. Updaten is niet verplicht, maar gezien de verbeteringen zeker aan te raden.

We zetten de verbeteringen graag voor u op een rij:

Uitbreiding Content Configurator

We hebben de Content Configurator flink onder handen genomen, nu kan ook schakelmateriaal worden geconfigureerd! Hiermee krijgt de installatietechnisch modelleur controle over de Revit families specifiek in deze toepassing. Naar de toekomst toe zullen we blijven onderzoeken naar uitbreiding van configureerbare families.

Meer informatie? Om gebruikers op een heldere manier te instrueren over deze update, hebben we een serie instructiefilmpjes ontwikkeld. Bekijk ze hier 

Verbeterd zoekscherm

Het TheModus zoekscherm heeft een ware metamorfose ondergaan. Naast een aanzienlijke verbetering van de performance zijn de zoek en filtercriteria flink verbeterd en uitgebreid. Wachttijden behoren tot het verleden en er kan slimmer worden gezocht en geselecteerd. Toegevoegd is het zoekfilter ‘favorieten’, waarmee repeterende zoekhandelingen kunnen worden beperkt. Deze aanpassingen en uitbreidingen zijn voor alle gebruikers een aanzienlijke verbetering, ongeacht discipline!

TheModus Suite is een multidisciplinair Cloud-gebaseerd platform voor architecten, adviseurs- en ingenieursbureaus, aannemers en installateurs die Autodesk Revit gebruiken. Met onze Cadac TheModus Suite heeft u een essentiële oplossing in handen die u in staat stelt om iedere fase van het bouwproces sneller, efficiënter en kostenbesparend te doorlopen.

Voor wie is TheModus geschikt?

Iedere Revit modelleur in de bouwkolom (Architect, Constructeur, Ingenieur, Installateur, Gebouwbeheerder) die sneller, beter, effectiever en efficiënter wil gaan BIMmen. TheModus is ook zeer geschikt voor BIM-Managers die op zoek zijn naar een oplossing voor het beschikbaar stellen van Revit Families.

Wij horen graag wat u vindt van deze nieuwe release en wensen u heel veel plezier en productiviteit!

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap