Bezoek ons op de Technische Industriële Vakbeurs 2016

Dit evenement heeft in het verleden plaatsgevonden. Registratie is niet meer mogelijk

31 augustus 2016 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Stel een vraag Aanmelden nieuwsbrief

De TIV is sinds 1999 uitgegroeid tot één van de grootste totaalbeurzen voor de technische industrie. Op 6, 7 en 8 september verbindt De beurs in Hardenberg spelers uit de gehele machine- en apparatenbouw. Het is voor u de ideale gelegenheid om inspiratie op te doen en kennis te delen met professionals uit de technische maakindustrie.

tiv2.jpg

Bezoek ons op stand 230

Wij kijken met tevredenheid terug op een geslaagde editie in 2015 en hopen u ook in deze editie weer te mogen ontmoeten. Wij laten u op onze stand graag de laatste ontwikkelingen zien in de maakindustrie. Onze ervaren consultants staan klaar om alle ins en outs te demonstreren. Daarnaast zullen wij nieuwe technologieën zoals de Microsoft HoloLens en de HP Sprout aan u laten zien. 

Ervaar de HoloLens

Tijdens de beurs zullen wij de Microsoft HoloLens demonstreren op onze stand. Als meest vooruitstrevende en innovatieve partij binnen het CAD landschap zorgen we dat we altijd inspringen op de nieuwste technologieën. De HoloLens is een augmented reality bril, die hologrammen weergeeft. Objecten die niet daadwerkelijk aanwezig zijn in een ruimte kunnen toch getoond worden door het gebruik van de HoloLens. Wilt u ervaren hoe het is om de HoloLens te gebruiken? Kom dan naar onze stand (nr. 230) op de TIV en ontdek de mogelijkheden van de toekomst!

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap