Cadac Group organiseert TIV Experience tijdens TIV beurs

Ga hands-on aan de slag met The Future of Making Things

06 september 2017 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Op 19, 20 en 21 september 2017 start TIV: dé vakbeurs voor de maakindustrie. Samen met circa 250 andere exposanten staan wij voor u klaar om u bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Smart Business, Engineering, Smart Production, Digitalisering, Smart Process, Design en Smart Product.

Print uw eigen keyfob

Samen met de organisatie van TIV heeft Cadac Group de unieke TIV Experience opgezet. Aan de hand van een leuke gadget, de keyfob, nemen wij u mee in The Future of Making Things. U gaat aan de slag met een vereenvoudigd proces van configuratie, design, engineering, productie en assemblage waar na u het resultaat, uw persoonlijke 3d-geprinte keyfob, gratis mee naar huis mag nemen.

Uitgebreid programma

Naast de TIV experience is er een volledig kennisprogramma rondom hot topics zoals Smart Industry, Food Industry en Artificial Intelligence. Bekijk het programma en bestel snel u kaarten!

Lees meer

Tijdens de TIV Experience leert u niet alleen meer over het proces van configuratie, design, engineering, data management en productie, u houdt er ook nog een leuke gadget aan over!

Ernst-Jan Huijbers General Sales Director - Cadac Group Holding
Ernst-Jan Huijbers

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap