Precies wat je nodig hebt, zonder gedoe? Probeer Organice TaskForce!

Krijg de juiste input op het juiste moment en mis nooit meer die vrijdagmiddag borrel - Download gratis trial

12 december 2017

Bekijk video Probeer gratis

Om projecten te voltooien, heb je de juiste input nodig op het juiste moment. Eén van de geweldige functies van onze SharePoint Add-in, Organice TaskForce, is een geautomatiseerd notificatiesysteem dat alle relevante gebruikers waarschuwt bij hun aankomende taken en deadlines. Hierdoor zit het hele team op één lijn, zodat je de input krijgt die je nodig hebt en gemakkelijk die belangrijke deadline haalt.

Juiste input op het juiste moment

Oeps! Je hebt net een e-mail gestuurd met de verkeerde bijlage of zelfs helemaal geen bijlage. Dat is ons allemaal al eens overkomen. Dit gebeurt vaak wanneer je ongecontroleerde tools gebruikt zoals e-mail, FTP en Dropbox. Zonder transparantie en versiebeheer weten belanghebbenden bovendien niet wat met wie en waarom is gedeeld. Het gevolg is vaak een organisatorische chaos, die op zijn beurt kan leiden tot ongemakkelijke situaties.

Download gratis trial

Haal je deadlines dankzij een geautomatiseerd notificatiesysteem dat iedereen waarschuwt bij aankomende taken en deadlines.

Miel Scheepers Product Manager - Cadac Organice
Miel Scheepers

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 1)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap