De juiste input krijgen hoeft toch niet zo moeilijk te zijn?

Volg eenvoudig verstrekte en toegewezen taken en projectdocument statussen op live dashboards.

28 november 2017

Bekijk video Probeer gratis

Oeps! Je hebt net een e-mail gestuurd met de verkeerde bijlage of zelfs helemaal geen bijlage. Dat is ons allemaal al eens overkomen. Dit gebeurt vaak wanneer je ongecontroleerde tools gebruikt zoals e-mail, FTP en Dropbox. Zonder transparantie en versiebeheer weten belanghebbenden bovendien niet wat met wie en waarom is gedeeld. Het gevolg is vaak een organisatorische chaos, die op zijn beurt kan leiden tot ongemakkelijke situaties.

Precies wat je nodig hebt, zonder gedoe

Om projecten te voltooien, heb je de juiste input nodig op het juiste moment. Een van de geweldige functies van TaskForce is een geautomatiseerd notificatiesysteem dat alle gebruikers waarschuwt bij aankomende taken en deadlines. Hierdoor zit het hele team op één lijn, zodat je de input krijgt die je nodig hebt en gemakkelijk die belangrijke deadline haalt.

Meld u aan voor het webinar

Eindelijk. Volledige controle over alle ontwerp documenten in je projecten!

Miel Scheepers Product Manager - Cadac Organice
Miel Scheepers

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap