Haal jij elke project deadline zonder gedoe?

Mis nooit meer een deadline - Probeer gratis de Organice TaskForce SharePoint Add-in

10 januari 2018

Bekijk video Probeer gratis

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 60% van organisaties geen controle heeft over samenwerken aan documenten. Probeer Organice TaskForce en mis nooit meer een deadline. Het was nog nooit zo eenvoudig om taken en document statussen van alle projecten in real time te volgen!

Mis nooit meer een deadline

Hoe verloopt momenteel het bijhouden en opvolgen van en samenwerken aan documenten om project deadlines te halen? Uit recent onderzoek blijkt dat meer dan 60% van organisaties geen controle heeft over samenwerken aan documenten. Dit wordt nog lastiger als er wordt samengewerkt met externen, buiten de grenzen van het bedrijf.

Volg projecten in real time

Het was nog nooit zo eenvoudig taken en document statussen van alle projecten in real time te volgen! Met de intuïtieve gebruikersinterface en de gebruiksvriendelijke dashboards van onze SharePoint add-in, is volledige transparantie en controle van alle verstrekte en toegewezen taken mogelijk.

Download gratis trial

Haal je deadlines dankzij een geautomatiseerd notificatiesysteem dat iedereen waarschuwt bij aankomende taken en deadlines.

Miel Scheepers Product Manager - Cadac Organice
Miel Scheepers

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap