Sword en Cadac gaan samenwerken

Vandaag hebben Sword IT Solutions Ltd en Cadac Group EMEA BV een akkoord gesloten om samen toonaangevende oplossingen voor het beheer van engineeringdocumenten op de markt te brengen.

28 augustus 2017

Stel een vraag

Vandaag hebben Sword IT Solutions Ltd, gevestigd in het Verenigd Koningkrijk, en Cadac Group EMEA BV, gevestigd in Nederland, een akkoord gesloten om samen toonaangevende oplossingen voor het beheer van engineeringdocumenten op de markt te brengen.

Het zeer ervaren team informatiebeheerspecialisten van Sword en de toonaangevende collaboratieve oplossingen voor het beheer van technische documenten op basis van SharePoint van Cadac, vormen een sterke combinatie die de klanten zal helpen hun technische informatie-omgeving te stroomlijnen. In een tijd waarin de druk om de efficiëntie en doeltreffendheid te verbeteren enorm is, zijn klanten constant op zoek naar manieren om het informatiebeheer te verbeteren, documentprocessen te stroomlijnen en informatiesamenwerking te optimaliseren, met name over de bedrijfsgrenzen heen. Omdat steeds meer klanten kiezen voor SharePoint als strategisch ECM-platform, is Cadac ideaal geplaatst om met zijn oplossingen organisaties te helpen bij het optimaliseren van het beheer van de engineeringinformatie, van volledig geautomatiseerde documentbeoordelings- en goedkeuringsprocessen tot het verbeteren van de kwaliteit van technische gegevens in meerdere systemen.

Neale Stidolph, Business Development Director van Sword ITS:

“Sword levert al jaren technische informatiebeheerdiensten en was vooral gericht op olie- en gasprojecten en -activiteiten. We hebben met veel verschillende ECM-systemen gewerkt. Vaak hebben de bestaande klantsystemen extra aandacht nodig. Eén van onze doelen is om onze klanten breder inzetbare oplossingen te bieden voor hun informatiebeheervereisten. Als onafhankelijke adviseurs zijn we in staat elke klant een oplossing te adviseren die de meeste voordelen biedt voor zijn specifieke zakelijke bekommernissen. Dit betekent dat we mensen helpen met oudere systemen, waarbij we upgrades of nieuwe systemen bepalen. Vaak is het ook nodig dat de klant Microsoft SharePoint meer gaat gebruiken. De oplossingen van Cadac zullen hiertoe aanzienlijk bijdragen. Het geeft Sword ook een nieuwe mogelijkheid klanten het IM-personeel, de processen en technische systemen te leveren om het technisch informatiebeheer als een geïntegreerde dienst uit te voeren. Hierdoor wordt het leven van de klanten eenvoudiger en kunnen ze zich richten op het creëren van bedrijfswaarde op basis van hun technische informatie. Ze weten dat ze kunnen vinden wat ze nodig hebben en dat ze erop kunnen vertrouwen.”

Paul Smeets, CTO Cadac Group:

“Onze klanten profiteren van de meer dan 30 jaar ervaring die we hebben met het beheer van digitale ontwerpinformatie. Als onderdeel van onze oplossingenportfolio, is Cadac de wereldwijde marktleider geworden in native technische documentbeheer- en samenwerkingsoplossingen op SharePoint-basis. Ons topproduct CadacOrganice DCS, beheert de volledige levenscyclus van alle project-deliverables. Als gevolg hiervan hebben onze klanten aanzienlijke voordelen behaald tijdens de uitvoering van hun project, bv. minder herzieningen en kortere herzieningscycli per deliverable. Daarnaast hebben we met CadacOrganice TaskForce pas nog een gloednieuwe SharePoint Online (Office 365) add-in aangekondigd, die alle taken met betrekking tot de deliverables van uw projecten op een gebruiksvriendelijke en gecontroleerde manier beheert en monitort. Ik verheug me op de samenwerking met Sword. Ze beschikken over de vaardigheden en ervaring die nodig zijn om wereldwijd meer waarde te leveren aan onze klanten. Daarnaast zijn ze de juiste partner om klantvoordelen te maximaliseren met oplossingen zoals DCS en TaskForce. Ik weet zeker dat onze gezamenlijke capaciteit de beste value proposition genereert voor organisaties die op zoek zijn naar technische documentbeheeroplossingen op SharePoint-basis.”

Over Sword

Sword IT Solutions is een dienstentak van Sword Group, gevestigd in het VK, met kantoren in Aberdeen, Edinburgh en Londen. Sword heeft meer dan 1.700 IT/Digital & Softwarespecialisten in vijf continenten om u in het digitale tijdperk te ondersteunen bij de groei van uw organisatie. Sword wordt in meer dan 20 landen erkend om zijn competenties en geniet het vertrouwen van vooraanstaande referenties zoals: Admiral, Barclays Bank, BMW, Centrica, de Europese Unie, Maersk Oil, Orange, de Verenigde Naties en Total E&P UK. Sword heeft expertise in gespecialiseerde gebieden: geografische informatiesystemen, ECM/EDM, bedrijfszoekmachines, digitale marketing, CRM, portals en sociale netwerken van bedrijven, Data en Business Intelligence, web- en mobiele ontwikkeling, infrastructuur en cloud, cyberbeveiliging, performance- en applicatie-optimalisatie, desktoppublishing en intellectuele eigendom. Sword IT Solutions is een Microsoft Gold Partner.

Over Cadac Group

U streeft voortdurend naar meer efficiëntie in uw sector, met name voor de ingewikkelde ontwerpprocessen in uw expertisegebied. Dan wilt u kunnen vertrouwen op de marktkennis van specialisten in de sector. Bij ons profiteert u van meer dan 30 jaar ervaring in het creëren, beheren en delen van uw digitale ontwerpinformatie. Onze oplossingen op basis van Microsoft en Autodesk koppelen uw ontwerpsoftware aan de technologie om het proces te beheren en documenten te delen. Hierdoor is ons ontwerpproces sneller en efficiënter. Als Microsoft Gold Partner en Autodesk Platinum partner, helpen we u een solide technische en zakelijke kennis op te bouwen. Onze CadacOrganice Suite, die is gebaseerd op het Microsoft SharePoint-platform, is één van de weinige out-of-the-box SharePoint-oplossingen. Met deze suite is het maken, beheren en delen van digitale bestanden voor ingewikkelde projecten efficiënter dan ooit.

Ik weet zeker dat onze gezamenlijke capaciteit de beste value proposition genereert voor organisaties die op zoek zijn naar technische documentbeheeroplossingen op SharePoint-basis.

Paul Smeets Chief Technology Officer - Cadac Group Holding
Paul Smeets

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?