Superieure SharePoint integratie voor Brava! van Cadac Organice

07 mei 2014

Informative Graphics Brava! biedt een uitstekende 'out of the box'-integratie voor Microsoft SharePoint. De integratie die Cadac Organice biedt, tilt het weergeven, markeren en annoteren van engineeringdocumenten in Microsoft SharePoint echter naar een geheel nieuw niveau.

Reviewprocessen binnen de engineeringwereld kunnen extreem complex zijn. Aan de ene kant moeten reviewprocessen flexibel zijn, maar aan de andere kant is het essentieel om op de hoogte te blijven van iedere reviewhandeling. Vooral als er wordt gewerkt met externe projectpartners kunnen fouten tijdens het review- en goedkeuringsproces grote financiële gevolgen hebben. Om dergelijke kostbare fouten te voorkomen, integreert Cadac Organice’s ‘Superieure SharePoint-integratie voor Brava!’ het reviewproces naadloos in de levenscyclus van het document.


Door het reviewproces te integreren in de levenscyclus van het document, maakt Cadac Organice dit proces transparant en traceerbaar, terwijl tegelijkertijd wordt voorkomen dat gebruikers opmerkingen plaatsen in documenten die zich al in het volgende stadium van de levenscyclus bevinden. Via een vooraf gedefinieerde distributiematrix of door het starten van een ad-hoc review kunnen reviewers en approvers eenvoudig worden uitgenodigd voor review- en goedkeuringscycli (parallel, sequentieel of beide). Als de reviewcyclus is afgerond, kunnen annotaties en markeringen eenvoudig door de verantwoordelijke engineer worden geconsolideerd, zonder dat daarbij informatie verloren gaat over wie wanneer welke opmerking heeft geplaatst. Alle markeringen kunnen bovendien eenvoudig in één pdf-bestand worden geconsolideerd en vervolgens worden gedeeld met externe gebruikers, zelfs zonder dat de identiteit van individuele interne reviewers wordt prijsgegeven.

Door ‘proces bewustzijn’ toe te voegen aan de Brava! technologie heeft Cadac Group een extra dimensie toegevoegd aan de toonaangevende markup- en viewing technologie van Informative Graphics.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Sword en Cadac gaan samenwerken

  • Nieuwe oplossing om engineering informatie van verschillende disciplines met elkaar te verbinden

  • Cadac Group lanceert krachtig publicatie- en notificatieplatform

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?