Succesvolle Vault implementatie bij Emmtec Services

Betere kwaliteit en minder faalkosten dankzij controle op engineering documenten

06 juni 2017 in industrie Procestechniek, Energie & Maritiem

Bekijk video Lees het hele verhaal

Emmtec Services BV is een dienstverlenend bedrijf op het Emmtec Industry & Businesspark te Emmen. De engineering omvat ongeveer 100 man uit diverse disciplines, zoals werktuigbouwkunde, elektrotechniek, automatisering, bouwkunde en civiele techniek. In 2016 implementeerde zij succesvol Autodesk Vault en dankzij 100% controle op engineering documenten leveren zij nu betere kwaliteit tegen minder faalkosten.

Keuze voor Autodesk Vault

Matthijs van Oord is binnen Emmtec Manager Projects en was projectleider van het Vault project: Wij hebben in het verleden strategisch gekozen voor Autodesk als platform voor onze engineering en gebruiken dan ook al jaren AutoCAD, Inventor, Revit en Plant 3D. Recentelijk hebben we ook Autodesk Vault in gebruik genomen voor het beheer van onze engineering data.

Meer grip op het proces

Als ingenieursbureau produceer je enorm veel documenten. Niet alleen tekeningen, ook rapporten en andere ontwerpdocumentatie. Net als vele andere engineering bedrijven werkten wij tot voor kort in een soort Explorer omgeving voor het beheren van onze technische documenten. Door het ontbreken van revisie- en versiebeheer weet je in de praktijk niet altijd 100% of je wel de juiste versie te pakken hebt met alle kostbare gevolgen van dien.

Lees het hele verhaal

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Autodesk komt met nieuwe trade-in actie voor verouderde softwarelicenties

  • Cadac zoekt weer 25 senior consultants en operations managers

  • Wie gaat het nieuwe digitale platform van Cadac leiden?

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap