Succesvolle introductie Cadac Organice DCS in België

01 oktober 2013

Woensdag 25 september jl. werd te Mechelen [be] de eerste officiële publieke presentatie voor de Belgische markt gehouden van Cadac Organice DCS. Een revolutionaire Document Control oplossing, volledig gebaseerd op Microsoft SharePoint.

Naast de DCS oplossing is tevens inzage gegeven in de geboden functionaliteit van de verschillende onderdelen van de productsuite die reeds vele jaren bestaat. Dit vanwege het feit dat een groot deel van de aanwezigen nog niet bekend waren met deze bestaande producten / oplossing. Ook is er reeds inzage gegeven in een nieuwe ontwikkeling, Organice SharePoint Design Integration, die gaat zorgen voor een geautomatiseerde interface tussen o.a. Autodesk Vault (CAD Management) en SharePoint (portal voor ontsluiting van design info naar rest van organisatie of derden). Deze presentatie werd afgesloten met een live demonstratie van de nieuwe DCS oplossing vanuit de cloud en werd bijgewoond door ongeveer 15 oprecht geïnteresseerden uit België en Nederland.

Interessante discussies
Het was een eerste publieke introductie van onder andere Cadac Organice DCS voor de Belgische markt. Er werd dan ook uitdrukkelijk naar inhoudelijke feedback van de genodigden gevraagd. Dit leverde interessante discussies op, die verdere ontwikkeling van de oplossing ten goede komen. De belangrijkste vragen hadden betrekking op versiebeheer, flexibiliteit bij inrichting, beschikbare plug-ins, integratiemogelijkheden met andere applicaties (zoals ERP en Autodesk Vault) en hoe het systeem reageert wanneer er menselijke fouten worden gemaakt tijdens projecten.

We mogen terugkijken op een succesvolle middag en willen alle aanwezigen danken voor de aanwezigheid en waardevolle opmerkingen en getoonde interesse. Het was voor de organisatie goed te horen vanuit toehoorders dat de totaaloplossing aansluit bij de noden van de aanwezigen. Met name de optie van het eenvoudig kunnen starten en doorgroeien qua oplossing op basis van behoeften werd alom gewaardeerd en sprak aan.

Heeft u deze meeting gemist, maar wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap