Spectaculaire prijsuitreiking tijdens Best Managed Company Gala 2016

04 maart 2016

Neem contact op Bekijk de aftermovie

Eind vorig jaar konden we al vertellen dat we weer zijn verkozen tot Best Managed Company. Onlangs vond het Best Managed Companies Gala plaats, een feestelijke avond waar wij onze prestigieuze award officieel in ontvangst mochten nemen.

best-managed-company-awards-ceremony-2016 (12).JPG

Bewijs van succesvolle aanpak

Wij werden door de onderzoekscommissie geprezen als duidelijke out-performer met robuuste financials in vergelijking met gelijksoortige bedrijven in Europa. Dit is een prachtig bewijs van onze succesvolle aanpak en bovenal een mooie aanvulling op de waardering die wij van onze klanten ontvangen.

Fantastische Awards Ceremony

Het Best Managed Companies Gala was een fantastische avond met als hoogtepunt een spectaculaire Awards Cermony, een beloning waar wij erg trots op zijn! Het is een eer om door een gedegen vakjury van Deloitte en ING te worden gekozen tot de crème de la crème van het Nederlands bedrijfsleven. Wij zullen er dan ook alles aan doen om ons ook dit jaar weer te bewijzen!

Als deelnemer aan het programma worden wij voortdurend uitgedaagd om kritisch naar ons eigen bedrijf te blijven kijken. De feedback die we van Deloitte en ING krijgen op onze bedrijfsvoering biedt handvatten voor de toekomst. De Best Managed Company kwalificatie betekent echter niet dat we er zijn. Ook komend jaar zullen wij ons verder blijven ontwikkelen en blijven innoveren.

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding
Jan Baggen

Bekijk de aftermovie

  • Best Managed Companies Awards Ceremony

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Actuele ontwikkelingen NedOmgeving

  • Webinar: maak al uw plannen waar met NedOmgeving

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?