Snelst groeiende Autodesk Partner in Noord-Europa

Cadac Group heeft als snelst groeiende Autodesk Partner in Noord-Europa de prestigieuze ‘Manufacturing Excellence Award’ gewonnen.

15 mei 2014

Cadac Group heeft als snelst groeiende Autodesk Partner in Noord-Europa de prestigieuze ‘Manufacturing Excellence Award’ gewonnen. Deze prijs is uitgereikt tijdens de Autodesk Channel Summit die afgelopen week plaatsvond in Kopenhagen. Tijdens dit event worden alle Autodesk partners in Europa op de hoogte gebracht van de nieuwe Autodesk product releases. Tevens worden de best presterende partners beloond voor hun inzet.

manufacturing-excellence-award-2014.jpg

Onlangs is Cadac Group al toegetreden tot de Autodesk Platinum Club als best verkopende Autodesk Partner in de Benelux. Met de Manufacturing Excellence Award zijn we in de categorie ‘Highest Manufacturing New Business Growth’ nu zelfs bevorderd tot best verkopende partner in Noord-Europa wat betreft werktuigbouwkundige oplossingen.

Dit succes hebben wij volledig te danken aan alle klanten die ons afgelopen jaar hun vertrouwen hebben geschonken en de betrokken inzet van onze medewerkers. Het is een bevestiging dat klanten onze oplossingen voor het creëren, beheren en delen van digitale ontwerpinformatie, als beste beoordelen.

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding
Jan Baggen

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?