Snelst groeiende Autodesk Partner in de Benelux

Cadac Group is als snelst groeiende Autodesk Partner in de Benelux verkozen tot Autodesk Benelux Partner of the Year en treedt daarmee toe tot de prestigieuze Autodesk Platinum Club.

11 maart 2014

Cadac Group is als snelst groeiende Autodesk Partner in de Benelux verkozen tot Autodesk Benelux Partner of the Year en treedt daarmee toe tot de prestigieuze Autodesk Platinum Club.

platinum-club-award.jpg

Dit is een select gezelschap van de meest succesvolle Autodesk Partners wereldwijd. In mei 2013 is Cadac Group dankzij een uitmuntende klanttevredenheid bevorderd tot Autodesk Platinum Partner. Met het toetreden tot de Platinum Club heeft Cadac Group zich nu ook bewezen als best verkopende Autodesk Partner in de Benelux.

De award werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse Autodesk One Team Conference in Las Vegas. Dit is hét jaarlijkse Autodesk event met ca. 2.000 Autodesk Partners.

Dit succes hebben wij volledig te danken aan alle klanten die ons afgelopen jaar hun vertrouwen hebben geschonken en de betrokken inzet van onze medewerkers. Het is een bevestiging dat klanten onze oplossingen voor het creëren, beheren en delen van digitale ontwerpinformatie, als beste beoordelen.

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding
Jan Baggen

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Uitnodiging webinar: NedGlobe - Gebruiksvriendelijk en krachtig GIS-viewer platform

  • Meer voorbereidingstijd invoering Omgevingswet

  • NedGraphics sluit zich aan bij de boodschap van GeoBusiness Nederland en Geo-Informatie Nederland

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?