Snelst groeiende Autodesk Partner in Benelux en Frankrijk

Wederom verkozen tot Autodesk Partner of the Year

01 maart 2016

Neem contact op

Als snelst groeiende Autodesk Partner in de Benelux en Frankrijk zijn we weer verkozen tot Autodesk Partner of the Year. Dit is een geweldige prestatie en wij zijn er dan ook trots op om weer deel te mogen maken van de prestigieuze Autodesk Platinum Club.

Autodesk Partner of the Year 2015-nieuws.jpg

V.l.n.r. Steve Blum (Sr. Vice President, Worldwide Sales & Services Autodesk), Robby Doumen (Sales Director Cadac Group Belgium), Jeroen Leeuw (Sales Director Cadac Group AEC), Bert Assen (Sales Director Cadac Group MFG) en Ronald Zelles (Vice President, EMEA and Worldwide AEC Sales Autodesk).

Bewezen topprestatie

De Autodesk Platinum Club is een select gezelschap van de meest succesvolle Autodesk Partners wereldwijd. Dankzij onze uitmuntende klanttevredenheid zijn wij al jaren succesvol Autodesk Platinum Partner. Met het toetreden tot de Platinum Club hebben wij ons ook weer in 2015 bewezen als best verkopende Autodesk Partner in de Benelux en Frankrijk.

Award uitreiking in Vegas

De award werd uitgereikt tijdens de jaarlijkse Autodesk One Team Conference in Las Vegas. Dit is hét jaarlijkse Autodesk event met ca. 2.000 Autodesk Partners.

Ons succes hebben wij volledig te danken aan alle klanten die ons het afgelopen jaar hun vertrouwen hebben geschonken. Het is een bevestiging dat zij onze oplossingen voor het creëren, beheren en delen van digitale ontwerpinformatie, als beste beoordelen.

Jan Baggen Chief Executive Officer - Cadac Group Holding
Jan Baggen

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Nieuwe functionaliteiten en vernieuwde interface NedOmgeving

  • NedOmgeving en Toepasbare regels

  • Ontwikkelplanning NedOmgeving

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap
You are currently visiting the Dutch website, would you like to see this page in English?