Naar hoofdinhoud

31 januari 2020

senior consultants en Operations Managers

We hebben ze gevonden vorig jaar: 25 ervaren consultants die kiezen voor Cadac. Specialisten op het gebied van Autodesk software. Experts in ontwerpsoftware voor de bouw & infra, machine / apparatenbouw en procestechniek. Dit jaar hebben we er wéér 25 nodig. Omdat we met Cadac hard blijven groeien.

senior consultants en Operations Managers

Om onze groeiambities waar te maken hebben we goede mensen nodig. Creatieve doorpakkers die houden van uitdagingen, organisaties op het digitale spoor zetten, hen wegwijs maken in de nieuwe wereld van 'Generative Design' en de hoge eisen die data-gedreven organisaties aan hun IT omgeving stellen in een snel globaliserende wereld. Cadac is in die wereld leidend en weet steeds meer bedrijven en organisaties aan zich te binden. In de Benelux-thuismarkt, maar ook in andere Europese landen.

2019 overtrof het meest optimistische groeiscenario van Cadac. De omzet van Cadac schoot door, richting de 50 miljoen euro, met betere marges en met nóg betere vooruitzichten voor dit jaar. In 2020 verwachten we opnieuw dubbele cijfers in omzetgroei en dus is er opnieuw plaats voor senior consultants. Weer 25 en wat mij betreft kunnen ze direct beginnen.

Ervaring en opleiding tellen, maar motivatie en gedrevenheid evenzeer. Onze (nieuwe) consultants denken digitaal, hebben de drive om iets te creëren voor onze klanten. Ze zijn trots als ze de aannemer up-to-date brengen in het digitale bouwproces, als ze de machinebouwer efficiënter laten produceren. Om maar eens enkele voorbeelden te noemen.

Werken voor Cadac is méér dan een baan. Je loopt mee in de digitale frontlinie, je maakt deel uit van een ambitieus team en tegelijk draag je de verantwoording voor digitale processen. Bij grote en kleine organisaties, in binnen- en buitenland. Uiteraard zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend, primair en secundair. Er is volop ruimte voor ontwikkeling, opleidingen horen bij je carrière. Heb ik je interesse gewekt? Kijk eens op onze website. Kom eens kijken in ons hoofdkantoor te Heerlen, maak kennis met ons Cadac lab, praat met een van onze huidige consultants. En als we een klik hebben dan stap je nog dit voorjaar in een prachtige baan.

PS. Natuurlijk zorgen we goed voor onze consultants. Software is mooi, maar de mensen vormen ons belangrijkste kapitaal. Daarom zoeken we ook twee Operations Managers die onze sterk groeiende teams begeleiden. Ook voor deze vrouw/man geldt: je houdt van digitale processen en nog meer van mensen. Interesse? Kom kennismaken.

Bekijk onze vacatures

Kies een locatie

Europa

Wereld