Cadac Group gaat samenwerking aan met CNC-Machineworks

Totaaloplossingen op het gebied van CAM

09 mei 2017 in industrie Machine- & Apparatenbouw

Stel een vraag

De CAM-activiteiten van Cadac Group en CAM specialist CNC-Machineworks zijn per 1 mei 2017 ondergebracht in een nieuwe joint venture, genaamd Cadac Group Digital Fabrication BV. Hiermee zet Cadac Group een nieuwe stap en verwerft zij een unieke positie in Benelux als totaalleverancier van digitale ontwerp- en productieoplossingen voor onder andere de werktuigbouwkundige markt.

Nieuw team in het Cadac Lab in Heerlen

Managing director van deze nieuwe BV is dhr. Roel Raeven. Hij gaat leiding geven aan een team van ervaren CAM- consultants. In het Cadac Lab in Heerlen, het Fabrication Lab ofwel Fablab, heeft dit Digital Fabrication team o.a. beschikking over een Haas VF1 5-assige bewerkingscentrum waar digitaal ontwerp aan de praktijk kan worden getoetst.

Totaaloplossingen op het gebied van CAM

De nieuwe divisie gaat zich met name richten op het leveren van totaaloplossingen op het gebied van CAM. Centraal hierbij staan Autodesk CAM-oplossingen, zowel integrated CAM (Autodesk HSM en Fusion 360) als standalone (PowerMill en FeatureCAM). Naast deze CAM-software levert Cadac Group Digital Fabrication diverse diensten zoals opleiding, implementatiebegeleiding en postprocessor development.

Cadac Lab in 3 minuten (video)

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Inventor® Tolerance Analysis® is toegevoegd aan de Product Design & Manufacturing Collection

  • To Cloud or not to Cloud?

  • Sterkere samenwerking Cadac Group en Zuyd Hogeschool

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap