Naar hoofdinhoud

09 maart 2020

Samen met NedGraphics op weg naar Common Ground

De Common Ground beweging is de volgende beweging om het gemeentelijk applicatielandschap te optimaliseren. Het initiatief gaat meer directe bevragingen bij de bron toelaten. Dit laat een volgende stap toe om, met elkaar, het gemeentelijk applicatielandschap te vereenvoudigen.

Samen met NedGraphics op weg naar Common Ground

Naast de huidige Landelijke Voorzieningen en bronsystemen, gebaseerd op GEMMA 2 architectuur, bereidt NedGraphics haar klanten actief voor op de Common Ground. Binnen de Common Ground worden gegevens uitgewisseld middels API’s. Dit vraagt enerzijds nu om een op en af schaalbaar datawarehouse dat, aanvullend aan de Common Ground, uw beeld op informatie volledig maakt. Anderzijds worden de nieuwe API’s geïntegreerd in bestaande en nieuwe oplossingen van NedGraphics. Om ons commitment aan de Common Ground ontwikkeling kracht bij te zetten heeft NedGraphics het groeipact met enthousiasme ondertekend.

Zo bent u voor, tijdens en na de transitie naar Common Ground volledig in uw informatievoorziening en kunt u vertrouwen op de verdere modernisering van uw applicatielandschap.

Kies een locatie

Europa

Wereld