Naar hoofdinhoud

Kies een land om de inhoud te bekijken die specifiek is voor uw geografische locatie en taal

24 februari 2016

Revit trainees kosteloos inzetbaar in maart en april

Vele bouw(gerelateerde) bedrijven zijn de afgelopen 5-6 jaar sterk afgeslankt waardoor vele bouwkundige tekenaars werkzoekende zijn. Tegelijkertijd zien we een stijgende trend om te BIMmen en steeds meer architecten, constructeurs en installateurs stappen over naar Revit. Er liggen dus volop kansen voor bouwkundige tekenaars die Revit beheersen. Na het grote succes van de vorige edities zijn we dan ook weer gestart met een nieuw Revit Architecture Traineeship.

Revit trainees kosteloos inzetbaar in maart en april

Onze trainees staan voor u klaar

Na een maand intensieve training in o.a. Revit Architecture, Content Creation en samenwerken in BIM projecten, willen onze trainees in maart en april graag aan de slag met hun praktijkstage.

Kunt u in deze periode een goed opgeleide trainee gebruiken voor uw Revit tekenwerkzaamheden? Laat het ons zo snel mogelijk weten. Dan zoeken we samen de meest geschikte trainee voor u uit. Na de stageperiode kunt u onze trainee met korting inhuren of vast in dienst te nemen (niet verplicht).

Geen stageplaats, toch ondersteuning nodig?

Behalve trainees beschikken wij ook over een ervaren team Revit modelleurs. Zij kunnen direct voor u aan de slag. Zo hoeft u niet te investeren in tijd en geld voor een zoektocht naar de juiste mensen.

Ik wil graag kosteloos Revit ondersteuning

Kies een locatie

Europa

Wereld