Revit trainees kosteloos inzetbaar in maart en april

Hulp nodig bij bouwkundige tekenwerkzaamheden?

24 februari 2016 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Stel een vraag Download brochure

Vele bouw(gerelateerde) bedrijven zijn de afgelopen 5-6 jaar sterk afgeslankt waardoor vele bouwkundige tekenaars werkzoekende zijn. Tegelijkertijd zien we een stijgende trend om te BIMmen en steeds meer architecten, constructeurs en installateurs stappen over naar Revit. Er liggen dus volop kansen voor bouwkundige tekenaars die Revit beheersen. Na het grote succes van de vorige edities zijn we dan ook weer gestart met een nieuw Revit Architecture Traineeship.

revit-architecture-traineeship-2016.jpg

Onze trainees staan voor u klaar

Na een maand intensieve training in o.a. Revit Architecture, Content Creation en samenwerken in BIM projecten, willen onze trainees in maart en april graag aan de slag met hun praktijkstage.

Kunt u in deze periode een goed opgeleide trainee gebruiken voor uw Revit tekenwerkzaamheden? Laat het ons zo snel mogelijk weten. Dan zoeken we samen de meest geschikte trainee voor u uit. Na de stageperiode kunt u onze trainee met korting inhuren of vast in dienst te nemen (niet verplicht).

Geen stageplaats, toch ondersteuning nodig?

Behalve trainees beschikken wij ook over een ervaren team Revit modelleurs. Zij kunnen direct voor u aan de slag. Zo hoeft u niet te investeren in tijd en geld voor een zoektocht naar de juiste mensen.

Ik wil graag kosteloos Revit ondersteuning

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap