Kunt u hulp gebruiken bij uw Revit werkzaamheden?

Wij zoeken organisaties die een stageplaats hebben voor een BIM-modelleur

22 maart 2017 in industrie Architectuur, Bouw & Installatietechniek

Stel een vraag Download brochure

Na de succesvolle Traineeship trajecten die wij de afgelopen jaren hebben georganiseerd, zijn wij afgelopen maand een nieuw Revit en BIM Traineeship gestart. Wij zoeken voor dit nieuwe Traineeship nog enkele organisaties die een stageplaats hebben voor bouwkundige Revit en BIM-modelleurs in april en mei.

groepsfoto-bim-traineeship.JPG

Opleidingstraject trainees

Wij hebben negen werkzoekende tekenaars, verspreid over heel Nederland, een BIM en Revit opleidingstraject aangeboden. Het opleidingstraject bestaat onder andere uit een basistraining Revit bouwkundig, een specialisatie in Revit Architecture of MEP, Revit Samenwerken Bouwkundig, een BIM Opleiding en BIM Managers training en een Revit Content Creation training. De trainingen zullen een maand in beslag nemen.

Praktijkervaring opdoen

Na dit opleidingstraject kunnen de kandidaten gedurende twee maanden kosteloos praktijkervaring opdoen bij bijvoorbeeld een aannemer, architecten-, of ingenieursbureau, waar met Autodesk Revit wordt gewerkt. Op dit moment zoeken we nog werkervaringsplekken voor zes trainees. U kunt deze trainees kosteloos inzetten op een van uw projecten.

Bent u nieuwsgierig naar de trainees die nog een werkervaringsplek zoeken? Neem contact met ons op en wij informeren u over alle ins- en outs rondom het Traineeship en de rol van het stagebedrijf.

Ik wil graag kosteloos Revit ondersteuning!

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap