Prijsstijging Autodesk Renewals

Laat u niet verrassen, verleng direct uw contract

11 april 2016

Stel een vraag Maak een afspraak

Autodesk gaat de Renewal prijzen van veel licenties vanaf 2 mei 2016 verhogen met ongeveer 10 procent. Verleng daarom nu uw contract om prijsverhoging te voorkomen.

Wij kunnen contracten 90 dagen voor de contractdatum voor u verlengen. Verloopt uw contract voor 31 juli 2016 en heeft u nog geen factuur ontvangen voor de contractprolongatie, of heeft u nog geen voorstel ontvangen? Neem dan contact op met uw Account Manager. In verband met deze aankomende prijsverhoging kunt u nu ook kiezen voor een contractverlenging van drie jaar. U kunt dan direct voor drie jaar investeren tegen de huidige prijs. 

Crossgrade uw AutoCAD voor 1 augustus 2016

Naast de prijsverhoging willen we u er op wijzen dat Autodesk per 1 augustus 2016 stopt met de verkoop van Suites. Het crossgraden van AutoCAD licenties met Subscription naar een Suite zal tevens niet meer mogelijk zijn. Nieuwe Suites zijn vanaf 1 augustus alleen nog te huur, zoals nu al het geval is met de losse AutoCAD licenties.

Verwacht u de komende jaren meer te gaan werken met Autodesk Revit of Inventor en heeft u nog AutoCAD licenties met Subscription? Dan adviseren we om deze licenties voor 1 augustus te crossgraden naar een Suite. Hiermee bespaart u veel geld ten opzichte van een terugkerende huurlicentie na 1 augustus 2016. Neem contact op met uw Account Manager voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten van een overstap naar een Suite.

Deel nieuwsbericht

Gerelateerd nieuws

  • Webinar – Launch AutoTURN 11

  • Integreer BIM in uw bedrijfssoftware

  • Wet kwaliteitsborging: stimulans of last voor de bouw? (deel 2)

Over Cadac Group

In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan. Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt. 

Meer over Cadac Group

Onze locaties

worldmap