Naar hoofdinhoud

28 juli 2020

Podcast | Enabling digital (Ode Aan Chriet)

Wat kun je leren van Cadac als het gaat om het transformeren van je business? Paul Smeets, Chief Technology Officer Cadac Group, werd uitgenodigd door Nalta Podcast om over de betekenis van data voor digitaal gedreven organisaties te praten.

nalta potcast

In deze Nalta Podcast vertelt Paul meer over de visie van Cadac, de noodzaak van digitalisering en de digitale transitie die het bedrijf zelf heeft doorgemaakt. 

Zonder afleiding te zoeken in het duizelingwekkende woud vol buzz-words, gaat Mike Veldhuis (Nalta) in gesprek met Paul over digitaal gedreven organisaties. Is het nog leuk om over data te praten? Waarom staat databeheer aan de basis van digitaal gedreven organisaties? En.. Wat kunnen we leren van Cadac als het gaat om het transformeren van je business?

Luister hier met Spotify

Luister hier met Apple Podcasts

 

Cadac. Enabling digital.
In de maakindustrie, de bouw en bij de overheid is digitalisering in volle gang. De manier waarop u ontwerpt, maakt en gebruikt verandert radicaal. Onze experts helpen u deze digitale transformatie te omarmen en stellen u in staat een nieuwe fase van groei in te gaan.

Zodat u klaar bent voor de toekomst. Wat die ook brengt.

Kies een locatie

Europa

Wereld